Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MasterKing25

Yetkin
Yer
Erzurum
Merhaba,

Discord'un telefon uygulaması Android telefonda nasıl Play Store üzerinden indirilir? VPN vb. denedim ama ''uygulama mevcut değil'' hatası alıyorum. Sanırım ülkemizdeki Play Store'dan indirilemiyor son engellemeden sonra. Bunu aşmanın yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Discord'un telefon uygulaması Android telefonda nasıl Play Store üzerinden indirilir? VPN vb. denedim ama ''uygulama mevcut değil'' hatası alıyorum. Sanırım ülkemizdeki Play Store'dan indirilemiyor son engellemeden sonra. Bunu aşmanın yolu var mı?
Aurora Store'u kurun. VPN açın, Aurora Store uygulamasından Discord'u arayın ve indirin. Bu mağaza uygulamalarını Google Play Store sunucularından çekiyor yani güvenilir.
Merhaba,

Aurora Store'u kurun. VPN açın, Aurora Store uygulamasından Discord'u arayın ve indirin. Bu mağaza uygulamalarını Google Play Store sunucularından çekiyor yani güvenilir.

Çözüm

Artık ihtiyacınız var mı emin değilim ama şu adımları takip ederek yükleyebilirsiniz:

1 - App Store uygulamasına girip bölgeyi ABD olarak değiştirin.

2 - Discord'u indirin. Giriş yapmadan önce VPN uygulamanıza bağlanın.

3 - Hesabınıza giriş yaptıktan sonra bölgeyi tekrar Türkiye yapabilirsiniz.

Sürekli VPN açmaya üşeniyorsanız kestirmeler uygulamasından kendinize bir otomasyon oluşturabilirsiniz. Şahsen ben öyle yaptım.

Artık ihtiyacınız var mı emin değilim ama şu adımları takip ederek yükleyebilirsiniz:

1 - App Store uygulamasına girip bölgeyi ABD olarak değiştirin.

2 - Discord'u indirin. Giriş yapmadan önce VPN uygulamanıza bağlanın.

3 - Hesabınıza giriş yaptıktan sonra bölgeyi tekrar Türkiye yapabilirsiniz.

Sürekli VPN açmaya üşeniyorsanız kestirmeler uygulamasından kendinize bir otomasyon oluşturabilirsiniz. Şahsen ben öyle yaptım.
Bunu yeni hesap açıp yapsa daha iyi olur, belli bir süre ülke kilidi var.