Sağından demek istediyseniz evet diskin boş olan kısımından aldım,100 GB boyutunda boş kısım daha var oranında bir kısmını bu 40 GB'a eklemek istiyorum
Sanırım olmuyor diskin yarısı başka(ext4) formatda olduğu için olmuyor sanırsam Ben hdd son kısmına Ubuntu kurmuşdum o kısım gözükmüyor bile diskpartla baya komut denedim ama olmadı hiçbiri hatda diskpartda diski hem MBR hemde GPT olarak gösteriyodu
Ai bi komut vermişdi gizli kısımları diskparta gosteriyodu windowsda ben komple formatlayarak yaptım .Belki bi alan ayırıp onuda ext4 formatina getirirseniz belki olur emin degilim. ama diskin bölünmüs kısmına en yakın 2 taraf olması lazım denemek lazım bilen arkadaşlar olur belki
Ai bi komut vermişdi gizli kısımları diskparta gosteriyodu windowsda ben komple formatlayarak yaptım .Belki bi alan ayırıp onuda ext4 formatina getirirseniz belki olur emin degilim. ama diskin bölünmüs kısmına en yakın 2 taraf olması lazım denemek lazım bilen arkadaşlar olur belki
Zamanınız yoksa öyle yapın benimda zamanım yoktu direk uğraşmadım formatla baştan kurdum bu arada Windows falan var mı diskde sorun olsa diskpartla duzeltmek için. Ek olarak diskde önemli verinizin olmadığını sayıyorum. Direk format atip geçin bence.
Live USB ile genişletmeniz gerekir çünkü sistem kullanıyor. Yüklediğiniz dağıtımın ISO'su ile USB'den başlatın. İçindeki disk uygulaması ile genişletin. Hangi dağıtımı kurdunuz?
Live USB ile genişletmeniz gerekir çünkü sistem kullanıyor. Yüklediğiniz dağıtımın ISO'su ile USB'den başlatın. İçindeki disk uygulaması ile genişletin. Hangi dağıtımı kurdunuz?