Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Bu videonuzu izledim. Bu işlem Windows 8'de de geçerli olur mu?

Bir sorum daha var. Şirketimizdeki bilgisayarlarımıza güncelleme yapılacak. Ancak bunlar Windows 8'de. Windows 10 kurdugumuz takdirde içindeki lisanslı muhasebe yazılımlarını kullanmamız mümkün mü, yoksa temiz kurulum yaparsak tekrardan mı satın almamız gerek? Yani Windows 8'den Windows 10'a geçip programları koruyabiliyor muyuz?

Çözüm
Selamlar. Disk klonlama işletim sistemi bağımsız çalışmakta. Bu arada bazı arkadaşlar klonlama sonrası boot ederken sıkıntı yaşayabiliyor. Bu yüzden geçiş sonrası birkaç deneme yapmanız fayda var sistemi kapatıp açarak.

Windows 10 kurdugumuz takdirde içindeki lisanslı muhasebe yazılımlarını kullanmamız mümkün mü, yoksa temiz kurulum yaparsak tekrardan mı satın almamız gerek?
Yükseltmede lisansların korunması lazım. Yani genelde korunurlar.
Selamlar. Disk klonlama işletim sistemi bağımsız çalışmakta. Bu arada bazı arkadaşlar klonlama sonrası boot ederken sıkıntı yaşayabiliyor. Bu yüzden geçiş sonrası birkaç deneme yapmanız fayda var sistemi kapatıp açarak.

Windows 10 kurdugumuz takdirde içindeki lisanslı muhasebe yazılımlarını kullanmamız mümkün mü, yoksa temiz kurulum yaparsak tekrardan mı satın almamız gerek?
Yükseltmede lisansların korunması lazım. Yani genelde korunurlar.

Çözüm
Recep Bey'e ilgisi için teşekkür ederim. Windows 8'de çalıştı. Ben harici diske takıp kopyalama yapmıştım. USB'den başlatmaya çalıştığımda GPT disk hatası verdi. Bilgisayarı söküp hdd yerine harici diskteki ssdyi takınca sorunsuz çalıştı. Gayet de iyi oldu. Teşekkür ederim foruma.