shruux 18

Uzman
Ben yüklediğim oyunları hesapladığımda arada bir yerde kaçak var gibi geliyor. Çoğu oyunu silmeme rağmen beklediğim kadar yer açılmadı. Geçenlerde dosyalarda gezinirken S&box oyununun dosyalarını buldum, oyun 10 GB falandı yanlış hatırlamıyorsam ama dosyaları silince yaklaşık 50 GB yer açıldı. Bunun gibi şeyleri nasıl bulup silebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yüklediğim oyunları hesapladığımda arada bir yerde kaçak var gibi geliyor. Çoğu oyunu silmeme rağmen beklediğim kadar yer açılmadı. Geçenlerde dosyalarda gezinirken S&box oyununun dosyalarını buldum, oyun 10 GB falandı yanlış hatırlamıyorsam ama dosyaları silince yaklaşık 50 GB yer açıldı. Bunun gibi şeyleri nasıl bulup silebilirim.
Hocam, arama çubuğuna "disk temizleme" yazıp silebilirsiniz ya da Windows + R yapıp prefetch ve %temp% dosyalarını temizleyin.

Hocam ben her şeyi sildim. Microsoft olan her şeyi.
İyi yapmışsın, bir ara System32'yi falan da sil gereksiz yer kaplamasın hocam 🤗
WizTree, TreeSize gibi araçlar kullanabilirsiniz.