Silco

Yetkin
Selam, şu an bir monitörüm HDMI, diğeri ise DisplayPort üzerinden ekran kartına bağlı. Kasa içindeki LCD ekranın girişi de HDMI. Bu ekranı anakart yerine doğrudan ekran kartına takmak istiyorum ama karttaki HDMI portu dolu olduğu için DP yuvasını kullanmam lazım. Bana DP'den HDMI'a dönüştürücü gerekiyor. Bunu buldum: https://app.hb.biz/KTksEfiN5mm7

Yorumda biri "3 adet DP girişi olan PC'lerde 3.'sü çalışmaz, bilginiz olsun" diye yorum yapmış. Kartta 3 tane DP girişi var, ben de bunu 3. ekran olarak takacağım için kafam karıştı. Bu sorunu yaşar mıyım? Ya da bu şekilde 3. ekran olarak sorun çıkarmayacak, kullandığınız sağlam bir dönüştürücü var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dönüştürücü yerine tek parça dp - hdmi kablo düşünmez misin? Ne kadar az aparat olursa o kadar daha iyi oluyor, herkesin başına geliyor mu bilmiyorum ama nispeten her yerde satılan klasik dönüştürücü aparat kullandığım için portum kilitlenmişti hâlâ da öyle maalesef.

Hocam dönüştürücü yerine tek parça DP - HDMI kablo düşünmez misin? Ne kadar az aparat olursa o kadar daha iyi oluyor, herkesin başına geliyor mu bilmiyorum ama nispeten her yerde satılan klasik dönüştürücü aparat kullandığım için portum kilitlenmişti hâlâ da öyle maalesef.

Olabilir bir tık üşenmiştim direk dönüştürücü takarım dedim ama önerilere açığım.

Hocam dönüştürücü yerine tek parça DP - HDMI kablo düşünmez misin? Ne kadar az aparat olursa o kadar daha iyi oluyor, herkesin başına geliyor mu bilmiyorum ama nispeten her yerde satılan klasik dönüştürücü aparat kullandığım için portum kilitlenmişti hâlâ da öyle maalesef.

Kablo esnekliği sayesinde kırılma olmaz ve küçük yerlere rahat sığar.