oğuz sasi 97

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. Sıradan bir DP kablosu diğer markalarla aynı işi mi görüyor? Bütçe artınca ne değişiyor kabloda, hocalar? Ek olarak 1 metre uzunluğunda falan bir DP kablosuna ihtiyacım var, ne önerirsiniz? Kablosu sağlam olsun, yeter; PC için alacağım.

İyi sosyaller. Sıradan bir DP kablosu diğer markalarla aynı işi mi görüyor? Bütçe artınca ne değişiyor kabloda, hocalar? Ek olarak 1 metre uzunluğunda falan bir DP kablosuna ihtiyacım var, ne önerirsiniz? Kablosu sağlam olsun, yeter; PC için alacağım.

DP versiyonu önemli bunun dışında kalan şeyler ise kaplama malzemesi ve marka adı. Mesela bende ki kablo metal örgü ve bükülme payı daha az.

1788284199098.webp

Paugge ENTDP1420 öneririm. 2 metre, VESA sertifikalı DP 1.4 (HBR3 / 32.4 Gbps); DSC, HDR, G-Sync/FreeSync desteği var.
Özellikle yüksek Hz’de sertifikasız kabloyla uğraşmamak için alınabilecek düzgün seçeneklerden.

Aynı kabloyu 6 yıldır kullanıyorum. Bu süreçte 5 farklı ekran kartı, 2 farklı monitör gördü. En ufak bir sorun çıkarmadı.

Versiyonları farklı olabiliyor. Yeni versiyonlar daha fazla veri transferi ve bant genişliği sunduğu için desteklediği özellikler daha fazla olur, yani fark var. Kablonun kalitesi dandik ise görüntüde bozulmalar ve kesilmeler yapabiliyor. Pratik olarak 2K 240hz altı bir monitörün varsa aldığın sıradan bir kablo pek fark yaratmaz.

Paugge bu işin vakkosu.

Peki sizce Ugreen mi yoksa Paugge mi daha kaliteli? Ya da ikisi de aynı mı? Forumda çok Paugge önerildiğini görüyorum da, merak ettim, sorayım dedim.

Son düzenleme: