Xiety2K
Başarılı
DP kablosu biraz kısa kaldığından daha uzun bir kablo almak istiyorum, bunu buldum alınır mı?
Attığınız 1.4 versiyon hocam,bu 2.0.![]()
Paugge Marka: Dp 1.4 Vesa Sertifikalı Displayport Kablo - 2m (entdp1420) Kategori: Hdmı Kablo & Ada Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Paugge Marka: Dp 1.4 Vesa Sertifikalı Displayport Kablo - 2m (entdp1420) Kategori: Hdmı Kablo & Ada yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Paugge tabii ki.
1.4, 2K'da 360HZ destekliyor mu ?![]()
Paugge Marka: Dp 1.4 Vesa Sertifikalı Displayport Kablo - 2m (entdp1420) Kategori: Hdmı Kablo & Ada Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Paugge Marka: Dp 1.4 Vesa Sertifikalı Displayport Kablo - 2m (entdp1420) Kategori: Hdmı Kablo & Ada yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Paugge tabii ki.
Kaç metre lazım minimum?Attığınız 1.4 versiyon hocam,bu 2.0.
1.4, 2K'da 360HZ destekliyor mu ?
3m olsa iyi olur kasam büyük olduğundan masamdan biraz uzak ve kabloları gizlediğimden ve monitör kolunun kablo gizleme yerinden geçirdiğim için 3m diye düşünüyorum.Kaç metre lazım minimum?
Amazon Prime ile 666 + 200 TL vergiyle 866 TL, kargo ücretsiz. En azından örgü, UGREEN de sağlam firma. Hem de 2.1.
Ölçme imkanınız var mı?3m olsa iyi olur kasam büyük olduğundan masamdan biraz uzak ve kabloları gizlediğimden ve monitör kolunun kablo gizleme yerinden geçirdiğim için 3m diye düşünüyorum.
Hocam şuanda monitörden çıkan 1.8 anca yetiyor öyle diyeyim.
O halde attığınız alınır. 2 metre yetiyorsa tabii ki UGREEN daha iyi, ancak 3 metre lazımsa attığınızdan başka alternatif yok.Hocam şuanda monitörden çıkan 1.8 anca yetiyor öyle diyeyim.