KS KS Xiety2K Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 301 Çözümler 3 Beğeniler 88 9 Haziran 2025 #11 Toby Fox dedi: O halde attığınız alınır. 2 metre yetiyorsa tabii ki UGREEN daha iyi, ancak 3 metre lazımsa attığınızdan başka alternatif yok. Genişletmek için tıkla... Attığımda VESA sertifikalıymış hocam,hem kendi sitesinde diyor hem VESA'nın sitesine baktım.
Toby Fox dedi: O halde attığınız alınır. 2 metre yetiyorsa tabii ki UGREEN daha iyi, ancak 3 metre lazımsa attığınızdan başka alternatif yok. Genişletmek için tıkla... Attığımda VESA sertifikalıymış hocam,hem kendi sitesinde diyor hem VESA'nın sitesine baktım.
Toby Fox 54 Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.188 Çözümler 165 Beğeniler 13.617 Yer United Kingdom 9 Haziran 2025 #12 Xiety2K dedi: Attığım da VESA sertifikalıymış hocam, hem kendi sitesinde diyor hem VESA'nın sitesine baktım. Genişletmek için tıkla... Örgü olduğu için diyorum ben.
Xiety2K dedi: Attığım da VESA sertifikalıymış hocam, hem kendi sitesinde diyor hem VESA'nın sitesine baktım. Genişletmek için tıkla... Örgü olduğu için diyorum ben.