KeremxKesgin

Gelişen
Kıymetli Techolay ailesi merhaba! İlk defa konu açıyorum hatalarım olursa affola :giggle: monitörümden çok memnunum ama sadece bir kusuru var ayda yılda bir kere CS2 açtığımda ya da bir oyun geçiş yaptığımda monitör kapanıyor. Uyku modundayken ekran kararma olunca fareyi hareket edince de ekran gelmiyor. Bunu çok sık rastlamıyorum. Monitör'de mi bir problem var yoksa sistemde mi?

Monitör:
ASUS TUF Gaming VG258qm 24.5" 0.5 ms Full HD pivot 280 Hz oyuncu monitörü

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıymetli Techolay ailesi merhaba! İlk defa konu açıyorum hatalarım olursa affola :giggle: monitörümden çok memnunum ama sadece bir kusuru var ayda yılda bir kere CS2 açtığımda ya da bir oyun geçiş yaptığımda monitör kapanıyor. Uyku modundayken ekran kararma olunca fareyi hareket edince de ekran gelmiyor. Bunu çok sık rastlamıyorum. Monitör'de mi bir problem var yoksa sistemde mi?

Monitör:
ASUS TUF Gaming VG258qm 24.5" 0.5 ms Full HD pivot 280 Hz oyuncu monitörü
4:3 mü oynuyorsunuz?

FreeSync tam olarak nedir? Ben de GTX 1650 ekran kartı mevcut. Adaptive Sync ise kapalı durumunda.
Hocam monitörün arkasındaki d-pad ile menüye girip resim bölümüne ilerleyin.FreeSync veya AdaptiveSync seçeneği var.Benim sorunum 4:3'e geçiş yaptığım zaman geçiş uzun sürüyordu bir de alt tab çok yavaştı.FreeSync kapatınca düzeldi.

Hocam monitörün arkasındaki D-pad ile menüye girip resim bölümüne ilerleyin. FreeSync veya Adaptive Sync seçeneği var. Benim sorunum 4:3'e geçiş yaptığım zaman geçiş uzun sürüyordu bir de Alt Tab çok yavaştı. FreeSync kapatınca düzeldi.

Zaman ayırıp bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim ancak ben de o kapalı maalesef.