Merhaba 17 yaşındayım, geçtiğimiz kasımın ortaları üst dişlerimin hepsini yaptırdım. Dişimi düzenli fırçalarım ve diş ipi kullanırım ancak az önce fark ettim. Ağrı falan olmamasına rağmen şu görüntü beni çok rahatsız ediyor. Büyük azı dişine kanal yapıldı kalan siyahlık olan kısımlara da kompozit dolgu.
En arkadakine ise doktor hiçbir şey yapmadı, gerek yok dedi.
Pazartesi altta kalan dişlerimi yaptırmaya gideceğim ancak bu olağan bir durum mu? Cila yapıp geçecek mi yoksa tekrar mı dolgu yaptıracak?
Şeffaf plak taktıracağım, o yüzden düzgün halletmeye çalışıyorum. En ufak şey bile beni rahatsız ediyor. Doktora gidince sorarsam ne yapar tahmini, çok merak ettiğimden soruyorum. Bilgi sahibi olanlar yazarsa çok memnun olurum.
En arkadakine ise doktor hiçbir şey yapmadı, gerek yok dedi.
Pazartesi altta kalan dişlerimi yaptırmaya gideceğim ancak bu olağan bir durum mu? Cila yapıp geçecek mi yoksa tekrar mı dolgu yaptıracak?
Şeffaf plak taktıracağım, o yüzden düzgün halletmeye çalışıyorum. En ufak şey bile beni rahatsız ediyor. Doktora gidince sorarsam ne yapar tahmini, çok merak ettiğimden soruyorum. Bilgi sahibi olanlar yazarsa çok memnun olurum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: