Diyanet hac yapılmasına izin vermiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35gvm78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 926
  • Etiketler Etiketler
    izin
Benim inancıma göre gitmek farz burda dalga geçmeye gerek yok bu kadar kastıysan forumu bırak.
Nerede dalga geçmişim tam olarak inancınla? Büyük miktarda parayı kabeye harcamak yerine ülkeleri gezmenin daha iyi ve daha mantıklı olduğunu söyledim. Ayrıca kasan da sensin, tüm mesajlara beğenme atıp dalga geçmişiz gibi gösteriyorsun.

Müslüman olsaydım yine Kabeye gitmezdim sırf bu din hırsızlarına para kazandırmamak için. Gerçekten bu dinciler dünya üzerinde bulunan en zararlı varlıklardan biri. Dini bile kendi ticari emelleri için avuçları içine almaya çalışıyorlar. Sorsak koyu Müslüman'lar ama.

İfadeler: 995

Galiba yanlış anladınız. Olayın Suudi Arabistan ile bir alakası yok. Her ülkeye belli hac kotaları veriliyor. Türkiye ise ticari vize ile yapılan seyahatleri kendi hac kotasını doldurmamak için engellemeye çalışıyor. Tabii bu bahane asıl sebep diyanet hac turizmi konusunda tekel olarak daha çok para kazanmak istiyor.

(İddialar böyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…