Benim inancıma göre gitmek farz burda dalga geçmeye gerek yok bu kadar kastıysan forumu bırak.
Nerede dalga geçmişim tam olarak inancınla? Büyük miktarda parayı kabeye harcamak yerine ülkeleri gezmenin daha iyi ve daha mantıklı olduğunu söyledim. Ayrıca kasan da sensin, tüm mesajlara beğenme atıp dalga geçmişiz gibi gösteriyorsun.

Müslüman olsaydım yine Kabeye gitmezdim sırf bu din hırsızlarına para kazandırmamak için. Gerçekten bu dinciler dünya üzerinde bulunan en zararlı varlıklardan biri. Dini bile kendi ticari emelleri için avuçları içine almaya çalışıyorlar. Sorsak koyu Müslüman'lar ama.

Müslüman olsaydım yine kabeye gitmezdim sırf bu din hırsızlarına para kazandırmamak için. Gerçekten bu dinciler dünya üzerinde bulunan en zararlı varlıklardan biri. Dini bile kendi ticari emelleri için avuçları içine almaya çalışıyorlar. Sorsak koyu Müslüman'lar ama.

Galiba yanlış anladınız. Olayın Suudi Arabistan ile bir alakası yok. Her ülkeye belli hac kotaları veriliyor. Türkiye ise ticari vize ile yapılan seyahatleri kendi hac kotasını doldurmamak için engellemeye çalışıyor. Tabii bu bahane asıl sebep diyanet hac turizmi konusunda tekel olarak daha çok para kazanmak istiyor.

(İddialar böyle)

Daha neler olacak Allah bilir hayırlısı.

Şu tipler yüzünden dinden gün geçtikçe soğuyorum.
Din zaten fakirleri sömürmek için var. Bunlar gerçek müslüman değil falan diye kendinizi kandırmayın dünya üzerindeki tüm dinlerin amacı sömürü zaten.