OnePC
Uzman
Merhaba. Karaciğer yağlanması sebebiyle ve fiziğimin daha iyi olması sebebiyle 1 hafta önce diyete başlamıştım. 180 boyunda 107.5 kiloya sahip birisiydim normalde. 1 hafta aşırıya kaçmayarak diyet yaptım. Günlük ortalama 1820 kalori aldım. Ortalama günlük %47 karbonhidrat, %34 yağ ve %19 protein aldım. 1 haftanın sonunda tartıldığımda 98 kilo olduğumu gördüm.
Duyduğuma göre ilk hafta vücuttan ödem ve su attığım için fazla kilo vermem normalmiş. Sonraki haftalarda her hafta 1-2 kilo verebilirmişim. Ama bunun ne kadar doğru olup olmadığını bilmiyorum. Size de danışmak istedim.
Tahmini olarak kaç kilodan sonra göbeğim ve yan taraflar düzleşir, bacaklarım incelir ve yüzüm kemikleşir?
Duyduğuma göre ilk hafta vücuttan ödem ve su attığım için fazla kilo vermem normalmiş. Sonraki haftalarda her hafta 1-2 kilo verebilirmişim. Ama bunun ne kadar doğru olup olmadığını bilmiyorum. Size de danışmak istedim.
Tahmini olarak kaç kilodan sonra göbeğim ve yan taraflar düzleşir, bacaklarım incelir ve yüzüm kemikleşir?