Hafta içi kahvaltıda 7 yemek kaşığı tam tahıllı mısır gevreği ile ona yetecek kadar süt kullandım. (önceden light süt kullanıyordum fakat su gibi olduğu için bugünden itibaren yarım yağlı süt kullanmaya başladım. Yanına da her zaman 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum.
Hafta sonu kahvaltıda da 2 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim süzme peynir, 2 veya 3 çeri domates, 1 salatalık, 3-4 tane de siyah zeytin yanına da şekersiz çay veya süt ve 1 dilim kepekli ekmek.
Öğlen yemeklerinde Et veya Tavuk yemeğinden 1 porsiyon. Genellikle ben fırında yağsız veya çok az yağlı Et/Tavuk yemekleri yaptırıyorum. İçinde doğranmış patatesler, biberler ve havuçta oluyor.
Onun yanına da 1 kase pilav. (Burgur veya Basmati Pirinç) 1 kase salata da yiyorum. Mutlaka 1 kase ev yoğurdu da yiyorum ve 1 dilim kepekli ekmek.
Akşama da aynı yemekten kaldıysa 1 tabak ondan yiyorum. Pilav yemiyorum akşamları. Yemekten kalmadıysa da 1 kase çorba ve yanına 1 dilim kepekli ekmek.
Her akşam mutlaka şekersiz çay içiyorum ve 1 avuç çiğ kuru yemiş yiyorum.
Günde aldığım kepekli ekmek dilimini 2'yi asla geçmiyorum.
Günde 2-2.5 litre su içiyorum.
FatSecret uygulamasından da yediklerimi yazıp aldığım değerleri hesaplıyorum her gün.