Ben dediğim gibi çürük raporu istemiyorum. Sadece ağır iş yapmayayım yeterli çünkü eğilip kalkamıyorum bile. Ve bunu 2 yıldır çekiyorum hep ertelediğim için maalesef.

Umarım sana çürük raporu çıkar senin durumun benden çok daha kötü.

Yani aile hekiminle bir konuş, belki o rapor verebillir. Verremezse de hastaneye sevkeder.

Sendeki evre 1 kıkırdak hasarı, tedavisi olabilecek bir durum. Ağır iş yapma diye rapor çıkartabilirler ancak çürük raporu gibi bir şeyin çıkacağını pek düşünmüyorum.

Yarın göreceğiz ne olacak ama olur da çürük çıkarsa sevineceğim 280k cepte kalmış olacak ve istediğim yere girebileceğim, çıkmazsa da 280k dürtmüş olacak beni.

Benim dizleri görünce doktor 2 tane reçetesiz özel iğne yazdı 5400₺ nakit ödettirdiği yetmezmiş gibi dizlerin içine sağladı iğneleri. İlk başta ağrı, sızı ve acılara çözüm olsa da üzerinden aşağı yukarı 5 ay geçti ve tüm acılar geri geldi. Diz üstü çökünce dizlerim yerinden kopacak gibi oluyor ama askerliğe çürük raporu verdirtir mi sanmıyorum.

Doktorun yaptığı doğru bir prosedür. Buradaki sıkıntı iğnelerin SGK kapsamında olmaması.

Yani aile hekiminle bir konuş, belki o rapor verebillir. Verremezse de hastaneye sevkeder.

Askeri işlerde tam teşekküllü bir hastaneden rapor istiyorlar.

Doktorun yaptığı doğru bir prosedür. Buradaki sıkıntı iğnelerin SGK kapsamında olmaması.
Eee sgk karşılamıyor olsaydı eğer bu ürün için kart geçirtilirdi, fiş verilirdi. Dümdüz el altı nakit para ile alınmazdı. Conramend Jel 75mg tanesine 2700₺ gibi bir para ödemiştik.

5 ay geçti ve tüm etkisini kaybetti. Her 6 ayda bir rahatlamak için yaptırmak gerekiyor herhalde.

Eee SGK karşılamıyor olsaydı eğer bu ürün için kart geçirtilirdi, fiş verilirdi. Dümdüz el altı nakit para ile alınmazdı. Conrağmend jel 75mg tanesine 2700₺ gibi bir para ödemiştik.

5 ay geçti ve tüm etkisini kaybetti. Her 6 ayda bir rahatlamak için yaptırmak gerekiyor herhalde.

Evet belli bir sürede yenilemeniz gerekli. Bildiğim kadarıyla karşılamıyor SGK bu ilacı o yüzden nakit alınmış olabilir. Sistem bozuk doktorun suçu yok. :D

Örnek olarak diyabet hastalarının yurt dışında kolayca erişebildiği otomatik insülin ölçen cihazlar yıllar sonra Türkiye'de SGK kapsamına alındı. Onlar bile düzgün şekilde alınmadı özel şartları var. Sağlık bir endüstridir devlet için bile...

Hocam askerde dizinden rahatsız olan birkaç kişi vardı, mesela komutan eğil dediğinde ayakta bekliyorlardı. Ama günün sonunda askere gitmek durumunda kaldılar. Benim de dizimde sorun var mış, askere gidince fark ettim. Eğilip kalamıyordum, bacağım ciddi titriyor dizim felaket ağrıyordu. Ya ayakta durdum ya da direkt çöktüm. Öyle işte. Rapor çıkmazsa her türlü gitmeniz gerekir.

Hocam askerde dizinden rahatsız olan birkaç kişi vardı, mesela komutan eğil dediğinde ayakta bekliyorlardı. Ama günün sonunda askere gitmek durumunda kaldılar. Benim de dizimde sorun var mış, askere gidince fark ettim. Eğilip kalamıyorum baya ciddi bir ağrı ve bacağıma titreme geliyordu. Ya ayakta durdum ya da direkt çöktüm. Öyle işte. Rapor çıkmazsa her türlü gitmeniz gerekir.

Böyle bir rahatsızlıkta rapor çıkmama durumu olamaz. MR raporum da var her şey ortada. Öyle bir halt yerlerse de bedelli için bu hükümete para yediremem.

Rapor çıkmazsa duruma o zaman bakacağım ve ona göre hareket edeceğim.

Son düzenleme: