Sanchize

Başarılı
Merhaba. Benim laptopun USB portları bozuldu. Tamire gönderdim kısa devre olduğu için. USB portlarini söktüler yenisi için 1800 istiyorlar. Şu an veremem. Type-C to USB hub alsam mouse ve klavye takabilir miyim?

Son düzenleme:
USB soketleri kısa devreden bozulduysa Type-C olan da bozulmuş olabilir. Çünkü sizden istedikleri para soket parası değil, anakart üzerindeki entegrelerin değişmesi gerekiyordur. Benim bildiğim kadarıyla hepsi aynı kontrolcü üzerinden yönetiliyor.

USB soketleri kısa devreden bozulduysa Type-C olan da bozulmuş olabilir. Çünkü sizden istedikleri para soket parası değil, anakart üzerindeki entegrelerin değişmesi gerekiyordur. Benim bildiğim kadarıyla hepsi aynı kontrolcü üzerinden yönetiliyor.

Hayır Type-C girişi çalışıyor denedim.

Dediğinizi anladım sanırım boardtan bahsediyorsunuz Type-C girişi direkt anakartta USB portlarin olduğu boardta değil.

Son düzenleme: