- Makaleler
- 3
@Serdar4586 durum böyleyse Huawei MateBook modellerine bakabilirsin. Elimden 2-3 model geçti, cidden Apple kalitesini sunabilen aletler. Metale doyuyor insan.
Hocam sen ne yaptın yaben 13/15 k da bile buldum yukarıda bana en az olmadı PES2019 bile yeter ben oyunu işden sonra stres atmak için oynarım hadi diğer oyunlar pes 2020/21/22 oyunları daha yüksek ekran kartı gerektirebilir ben şu anki kullandığım laptopdan biraz daha donanımlı bilgisayar arıyorum bütçem 13 kdan 20 k ya kadar giderim oyun mevzusu önemli değil ben bilgisayar da en son geçen sene oyun oynadım.
Paşam sen naptın ya ben sabah dan akşama kadar Oyun oynayan biri değilim ben kullandığım laptopdan biraz daha yüksek donanımlı arıyorum 13/15/20K civarı senin bu önerdiğin oyuncu laptopu
Aynen ben Steam yada günümüz grafiği Yüksek oyunlar oynayamam anlamıyorum zaten ben eski kafalıyım biraz Pes 2018/2019 Bile yeter bide GTA 5 yüklerim zaten bu oyunları çok oynayamam vaktim yokO halde biraz daha iş laptoplarına bakın. Zaten o oyunlardan fazlasına çıkmazsan onların birçoğu da iş yapar.
@Sensei dediği gibi Huawei'nin modelleri bu bütçede iş yapar;
(Başka sitelerde biraz daha ucuza bulunabilir belki.)
Cocuk degilsen GTA 5 oynamana da gerek yoktur herhalde zaten degil mi? Orta sekerli bir laptop alsan yeterli olur bu durumda.GTA 5 için en az 4 GB ekran kartı yeterli ama GTA 5 meraklısı değilim can sıkıntısı için oynarım ben çocuk değilim bilgisayar da daha çok farklı amaçlar ile kullanırım.
@Serdar4586 ondan bütçe lazım hocam, benim kullandığım laptopta i9 var mesela, sizin gibi is amaçlı kullanıyorum
Huawei'ler güzeldir, bakabilirsiniz.
Aslında haklısın GTA eskiden eski serilerini oynardım ya şimdi bana gözlerimi çok yoran vakit harcayan oyun ama futbol oyunu PEs çok seviyorum lakin 2019 dan sonra bozuldu ben 2019 kadar oynarım zaten yamalar ile oyunu zevkli hale getiririmCocuk degilsen GTA 5 oynamana da gerek yoktur herhalde zaten degil mi? Orta sekerli bir laptop alsan yeterli olur bu durumda.
![]()
MSI Modern 15 12.Nesil Core i5 1235U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI Modern 15 12.Nesil Core i5 1235U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam böyle bir şey var oyun oynatır mı bilmem.