Hocam sen ne yaptın ya 😅ben 13/15 k da bile buldum yukarıda bana en az olmadı PES2019 bile yeter ben oyunu işden sonra stres atmak için oynarım hadi diğer oyunlar pes 2020/21/22 oyunları daha yüksek ekran kartı gerektirebilir ben şu anki kullandığım laptopdan biraz daha donanımlı bilgisayar arıyorum bütçem 13 kdan 20 k ya kadar giderim oyun mevzusu önemli değil ben bilgisayar da en son geçen sene oyun oynadım.

O halde biraz daha iş laptoplarına bakın. Zaten o oyunlardan fazlasına çıkmazsan onların birçoğu da iş yapar.

@Sensei dediği gibi Huawei'nin modelleri bu bütçede iş yapar;

(Başka sitelerde biraz daha ucuza bulunabilir belki.)

O halde biraz daha iş laptoplarına bakın. Zaten o oyunlardan fazlasına çıkmazsan onların birçoğu da iş yapar.

@Sensei dediği gibi Huawei'nin modelleri bu bütçede iş yapar;

(Başka sitelerde biraz daha ucuza bulunabilir belki.)
Aynen ben Steam yada günümüz grafiği Yüksek oyunlar oynayamam anlamıyorum zaten ben eski kafalıyım biraz Pes 2018/2019 Bile yeter bide GTA 5 yüklerim zaten bu oyunları çok oynayamam vaktim yok

GTA 5 için en az 4 GB ekran kartı yeterli ama GTA 5 meraklısı değilim can sıkıntısı için oynarım ben çocuk değilim bilgisayar da daha çok farklı amaçlar ile kullanırım.
Cocuk degilsen GTA 5 oynamana da gerek yoktur herhalde zaten degil mi? Orta sekerli bir laptop alsan yeterli olur bu durumda.

@Serdar4586 ondan bütçe lazım hocam, benim kullandığım laptopta i9 var mesela, sizin gibi is amaçlı kullanıyorum :rofl:

Huawei'ler güzeldir, bakabilirsiniz.

Bak normal de ofis ve iş amaçlı ama çok pahalı laptoplar var ben iş adamı değilim 😅40/50 binlik alamam ama bana en fazla 24K ya kadar çıkarım.

Cocuk degilsen GTA 5 oynamana da gerek yoktur herhalde zaten degil mi? Orta sekerli bir laptop alsan yeterli olur bu durumda.
Aslında haklısın GTA eskiden eski serilerini oynardım ya şimdi bana gözlerimi çok yoran vakit harcayan oyun ama futbol oyunu PEs çok seviyorum lakin 2019 dan sonra bozuldu ben 2019 kadar oynarım zaten yamalar ile oyunu zevkli hale getiririm 😅yoksa hocam ben bilgisayar oyunlarını pek bilmiyorum belki ekstra FIFA 19 da eklerim

@Serdar4586 zevkinize bağlı olarak Huawei MateBook D14 ya da D16 (biri büyük biri küçük, başka dikkate değer fark göremedim) alın geçin. Başka bir şeye bakmaya gerek yok. Mis gibi makineler. Kendim de MateBook 16s kullanıyorum, gayet sağlam cihaz. Huawei’nin kendi sitesinden alırsanız indirim puanı da verir 200 lira. Ayrıca genelde kampanya yapıyorlar, mouse hediye ediyorlar. Bakın vardır belki. Bana tablet ve mouse hediye etmişlerdi :rofl:

Hocam böyle bir şey var oyun oynatır mı bilmem.

Oyun oynatıp oynatmaması çok önemli değil benim beklentilerimi karşılaması önemli, detaylar da RAM 8 GB demiş benim kendi eski laptopumda da 8 GB RAM var 512 GB SSD var işlemci de çok farklılık yok fiyatının yüksek olmasının sebebi markası çok iyi MSI'ler her zaman kraldır bu para verilir mi verilir hem de seve seve lakin performans beklentilerim de bir değişme yok farklı bir model de birkaç tık yüksek donanım alırım bende bakıyorum hala incelemedeyim bayağı bir meşakatli iş bilgisayar seçmek 16 GB RAM şart benim için ekran kartı çok önemli değil abi 6 GB da olabilir, hani 20 k da olsa fiyatı olabilir. Bu arada Değerli Önerileriniz için Çok Teşekkür ederim Kardeşim :)