DLC olmadan ETS2 oynanır mı?

Umutlu

Uzman
Hesabımda ETS2 yok satın almak istiyorum ama DLC'ler param yetmiyor ki pahalı olduğunu düşündüğüm ve oyun partlarına ayrı ayrı para vermek istemediğim için ileride de satın alacağımı düşünmüyorum. Bazı kişiler saf ETS2 deneyiminin oldukça kötü olduğunu boş olduğunu ve DLC olmadan zevkli olmadığını söylüyor. Sizce satın almalı mıyım? ATS de alabilirim DLC olmadan daha mı oynanabilir acaba o oyun?

İnsan bazen bi' İspanya, Yunanistan turu istiyor tabii. DLC olmadan oynanır evet ama ne kadar süre keyif verir orası tartışılır. Kafam attığında bazen ağır yük alıp chill chill sürmek, arkamda bir takip aracı önümde bir takip aracı iyi hissettiriyor. Oynayabilirsiniz. Bazı illegal yöntemlerle oyununuz orijinal olsa bile tüm DLC'leri yükleyebilirsiniz.

Hesabımda ETS2 yok satın almak istiyorum ama DLC'ler param yetmiyor ki pahalı olduğunu düşündüğüm ve oyun partlarına ayrı ayrı para vermek istemediğim için ileride de satın alacağımı düşünmüyorum. Bazı kişiler saf ETS2 deneyiminin oldukça kötü olduğunu boş olduğunu ve DLC olmadan zevkli olmadığını söylüyor. Sizce satın almalı mıyım? ATS de alabilirim DLC olmadan daha mı oynanabilir acaba o oyun?
Hiç güzel olmaz burada söylememin yasak olduğunu düşünüyorum o yüzden üstünü kapatarak söyleyeyim steam üzerinden indirmeden oyna.

Genelde DLC'siz oynuyordum ve gayette güzel ilerliyordum. Sadece oyundan zevk almak için biraz modlamak gerekiyor. DLC ile çok daha güzel oluyor oyun ama DLC olmadan da bir yere kadar oynanılabilir bence.

DLC'siz bence de oynanmaz ama ilk defa oynayacaksanız bende DLC'siz başlamak daha mantıklı. Ana harita da yakın zamanda rework yedi ve şu an şehirler var. Öncelikle oyunu tanırsınız, seversiniz daha sonra sıkıldığınızda DLC'lere yönelip yeni heyecan arayabilirsiniz. Başlangıç için bana göre DLC'siz denemek daha hoş geliyor.

Geri
Yukarı Alt