Laptop kullanıyorum. 4060 ve i5-14500hx var hocam.

Düz basmak şimdilik bana pek sıcak gelmedi. Daha çok trafiğin olduğu, gerçeksiğimsi bir şey istiyorum. Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Bir de tır olarak Volvo ve Scania önerildi, sizin öneriniz var mıdır?

Ben Scania 730s kullanıyorum 6 ileri şanzumana sahip öyle "jetci" kafasında değilsen iveco alsan bile kullanırsın. Scania benim tercihim şahsen yeni 780 motorlu Volvo geldi dilersen ona bakabilirsin o da güzel duruyor. Bu biraz senin tercihin ile alakalı.
6 ileri şanzuman genelde daha seri oluyor.

Sistem konusunda ise 1080p de oynayacaksın sanırım, duisburg ve calais içine girmediğin sürece kolay kolay FPS düşürmez güzel bir deneyim sunar kısaca.

Hocam bir de para hilesi Truckers MP de ban sebebi değil değil mi?

Para-seviye hilesi serbest
Kodlama (aşırı olmaması lazım ve göze fazla çarpmaması krom jant vs sıkıntı olmaz 1 senedir krom jantla oynuyorum), hız, hasarsızlık gibi şeyler yasak.

Ben Scania 730s kullanıyorum 6 ileri şanzumana sahip öyle "jetci" kafasında değilsen iveco alsan bile kullanırsın. Scania benim tercihim şahsen yeni 780 motorlu Volvo geldi dilersen ona bakabilirsin o da güzel duruyor. Bu biraz senin tercihin ile alakalı.

Sistem konusunda ise 1080p de oynayacaksın sanırım, duisburg ve calais içine girmediğin sürece kolay kolay FPS düşürmez güzel bir deneyim sunar kısaca.

Şimdilik jet modeline girme gibi planım yok hocam sonra 3. gün ban yemeyelim boş yere.
Teşekkür ediyorum dediğiniz tırlara bakacağım.
Evet 1080p oynayacağım.

Para-seviye hilesi serbest.
Kodlama (aşırı olmaması lazım ve göze fazla çarpmaması krom jant vs sıkıntı olmaz 1 senedir krom jantla oynuyorum), hız, hasarsızlık gibi şeyler yasak.

Hocam bu para hilesine en kolay erişim Steam atölye üzerinden olur değil mi, Full saveler vardı ben en son oynadığımda o şekilde olmuştu.

Para-seviye hilesi serbest.

Hocam bu para hilesine en kolay erişim Steam atölye üzerinden olur değil mi, Full saveler vardı ben en son oynadığımda o şekilde olmuştu.

Daha gerçekçi bir simulasyon deneyimi için mouse ile direksiyon kontrolü öneririm. Ayrıca manuel vites, rötarder ayarı, fren havası gibi seçenekler oyunu daha güzel ve gerçekçi yapıyor.

Mouse ile oynayacaktım bende hocam aklımdaydı. Diğer dediklerinizi de ayarlayacağım mutlaka.

Daha gerçekçi bir simulasyon deneyimi için mouse ile direksiyon kontrolü öneririm. Ayrıca manuel vites, rötarder ayarı, fren havası gibi seçenekler oyunu daha güzel ve gerçekçi yapıyor.

Mouse ile oynanacaksa fareyi kullandığın yüzey önemli. Ben Polosmart mouse pad kullanıyorum oyunfa mouse yi salmadığım için olmadı ama mouse rahat kullanayim falan dersen sağa sola oynuyor maalesef. Buna dikkat edin karşıdan gelen adama uçarsan 7 günden başlayıp 3 Ay'a kadar yolu var :D.
Alt+Tab atarken dikkat et mouse hareket ederken atarsan direksiyon dönmeye başlar oyun ekranina gecene kadar döner.
Konsolu açarken dikkat et konsolu açtığın an kontrolleri kitliyor gaz basıyorsan takili kalıyor direksiyon çeviriyorsan o an ayni sekilde donuyor.
Konsol kullanmiyorsan onemi yok ama diğerleri onemli.

Tabii kide oradan mod indirirsen oyundan yapmak daha kolay olur farkli farkli yolları var uygulama vardi ismini unuttum şimdi o yol var.
Dosya duzenleyerek de yapiliyor bu biraz daha zahmetli uygulamaya ve mod indirmeye gore.

Save yüklersen bazı kodlu tırlı saveler var iyi hızlanıyor bazı tırlar. Ben kodlu save kullanıyorum hem tır güzel gidiyor hem de güzel kodlamışlar jantlar dorse vs. para hilesi ile de uğraşma yok sadece ayarlari aktarman lazim o da kolay kullandığın kayıtta setting dosyası olur kopyala-yapıştır yapıyorsun bire bir geliyor.

Son düzenleme:
Mouse ile oynanacaksa fareyi kullandığın yüzey önemli. Ben Polosmart mouse pad kullanıyorum oyunfa mouse yi salmadığım için olmadı ama mouse rahat kullanayim falan dersen sağa sola oynuyor maalesef. Buna dikkat edin karşıdan gelen adama uçarsan 7 günden başlayıp 3 Ay'a kadar yolu var :D.
Alt+Tab atarken dikkat et mouse hareket ederken atarsan direksiyon dönmeye başlar oyun ekranina gecene kadar döner.
Konsolu açarken dikkat et konsolu açtığın an kontrolleri kitliyor gaz basıyorsan takili kalıyor direksiyon çeviriyorsan o an ayni sekilde donuyor.
Konsol kullanmiyorsan onemi yok ama diğerleri onemli.

Hassaslığı en düşüğe çektinmi öyle çok sağ sol yapmıyor uçmuyor. Alt+Tab içinse düz yolda Alt+Tab atarsan sıkıntı olmaz. Direksiyon ne şekilde kaldıysa o şekilde devam ediyor. Konsol için bir şey diyemem, çok kazadan döndüm rec alacağım derken.

Man tgx tırını öneririm. Yalnız şasiyi 6 ya da 8'lik yapın yoksa çok kolay devriliyor. Gösterge paneli ve sesi çok hoş, deneyebilirsiniz.

Innsbruck ile salzburg arasında çok güzel bir dağ yolu var. Bir ara etkinlik vardı orada. Aşırı kalabalık oluyordu şu an yine boş geçmez ama calais duisburg yolu kadar trafikte olmaz.

Hocam başka önerdiğiniz tır var mı? Man gerçekten dediğiniz gibi çok hoş. Man ve Mercedes kullanıyorum.