barbarkiyu

Çalışkan
Witcher 3'e tekrar başlayacaktım New Game+ ile ama kayıt dosyamı bulamadım. New Game+ için kayıt dosyanız var mı veya baron görevleri geçilmiş save, ikisi de olur. Hiçbir DLC'yi satın almadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3'e tekrar başlayacaktım New Game+ ile ama kayıt dosyamı bulamadım. New Game+ için kayıt dosyanız var mı veya baron görevleri geçilmiş save, ikisi de olur. Hiçbir DLC'yi satın almadım.
Aşağıdaki adımları takip ederek, DLC'siz The Witcher 3 için geçerli bir New Game+ kaydedici dosyası bulabilir veya oluşturabilirsiniz:

1. Online Kaynakları Araştırın: Save dosyalarını paylaşan topluluklar ve forumlar mevcuttur. Reddit, Nexus Mods ve GameFAQs gibi platformlarda kullanıcılar kaydedici dosyalarını paylaşır.

2. Nexus Mods:
- Nexus Mods web sitesine gidin.
- "The Witcher 3: Wild Hunt" bölümüne erişin.
- "Save Files" bölümünü aratın.
- "New Game+" veya "Baron Görevi Tamamlanmış" etiketleri ile filtreleyin.
- DLC'siz olduğundan emin olun.

3. Reddit Kişisinden Yardım Alın:
- Reddit'te The Witcher 3 topluluğuna katılın.
- İlgili bir gönderi açarak veya mevcut bir gönderiye cevap yazarak ihtiyacınızı belirtin.
- Topluluğun kaydedici dosya paylaşmasını isteyin.

4. Kendi Kayıt Dosyanızı Yapın: Eğer kendiniz yapmak isterseniz:
- Save dosyaları genellikle "C:\Users\KullanıcıAdınız\Documents\The Witcher 3\gamesaves" dizininde bulunur.
- İlgili görevleri tamamlayarak yeni bir save dosyası oluşturabilirsiniz.

5. Save Dosyasını Kullanma:
- İndirdiğiniz veya aldığınız save dosyasını yukarıdaki dizine kopyalayın.
- Oyun dosyalarını overwrite yapmanız gerekebilir; eski save dosyalarını yedeklemeyi unutmayın.

Bu adımlarla ihtiyacınız olan kaydedici dosyasını bulabilir ya da yaratabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.