DLC'siz The Witcher 3'ü New Game+ ile oynamak için save dosyası önerisi

barbarkiyu

Çalışkan
Witcher 3'e tekrar başlayacaktım New Game+ ile ama kayıt dosyamı bulamadım. New Game+ için kayıt dosyanız var mı veya baron görevleri geçilmiş save, ikisi de olur. Hiçbir DLC'yi satın almadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3'e tekrar başlayacaktım New Game+ ile ama kayıt dosyamı bulamadım. New Game+ için kayıt dosyanız var mı veya baron görevleri geçilmiş save, ikisi de olur. Hiçbir DLC'yi satın almadım.
Aşağıdaki adımları takip ederek, DLC'siz The Witcher 3 için geçerli bir New Game+ kaydedici dosyası bulabilir veya oluşturabilirsiniz:

1. Online Kaynakları Araştırın: Save dosyalarını paylaşan topluluklar ve forumlar mevcuttur. Reddit, Nexus Mods ve GameFAQs gibi platformlarda kullanıcılar kaydedici dosyalarını paylaşır.

2. Nexus Mods:
- Nexus Mods web sitesine gidin.
- "The Witcher 3: Wild Hunt" bölümüne erişin.
- "Save Files" bölümünü aratın.
- "New Game+" veya "Baron Görevi Tamamlanmış" etiketleri ile filtreleyin.
- DLC'siz olduğundan emin olun.

3. Reddit Kişisinden Yardım Alın:
- Reddit'te The Witcher 3 topluluğuna katılın.
- İlgili bir gönderi açarak veya mevcut bir gönderiye cevap yazarak ihtiyacınızı belirtin.
- Topluluğun kaydedici dosya paylaşmasını isteyin.

4. Kendi Kayıt Dosyanızı Yapın: Eğer kendiniz yapmak isterseniz:
- Save dosyaları genellikle "C:\Users\KullanıcıAdınız\Documents\The Witcher 3\gamesaves" dizininde bulunur.
- İlgili görevleri tamamlayarak yeni bir save dosyası oluşturabilirsiniz.

5. Save Dosyasını Kullanma:
- İndirdiğiniz veya aldığınız save dosyasını yukarıdaki dizine kopyalayın.
- Oyun dosyalarını overwrite yapmanız gerekebilir; eski save dosyalarını yedeklemeyi unutmayın.

Bu adımlarla ihtiyacınız olan kaydedici dosyasını bulabilir ya da yaratabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…