BIOS değiştirmeyeceksiniz. Sizde neden öyle gözüküyor anlamadım. Ben kartımın BIOS'unu falan değiştirmedim.
Onu anladım da videonun açıklama kısmına bakarsanız videoyu çeken kişi güç limitini %112 yapmak için BIOS güncellemesi yaptığından bahsetmiş veya ben mi yanlış görüyorum?

Xtreme tuner indirip oradan da bakabilir misiniz?
Xtreme tunerda da güç limiti benzer şekilde yani 100'den yukarısı olmuyor:

xtuner.webp

Evet voltaj takibi gibi ayarlar açık bende ama anlamadığım bir şekilde güç limiti 100'den yukarısında olmuyor. Ayrıca başka bir konu açayım bu güç limiti kısıtıyla ilgili olmadı, DDU ile temiz bir şekilde driver kurulumu yapmıştım önceden bir şey fark etmiyor o konuda ama haklısınız bende de V2 sürümü var direkt son attığınız videodaki adamla birebir şekilde aynı kartlar rengine kadar bende nedense 100'ün üstüne çıkamıyorum...

@2254

Afterburner Ayarları.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet voltaj takibi gibi ayarlar açık bende ama anlamadığım bir şekilde güç limiti 100'den yukarısında olmuyor. Ayrıca başka bir konu açayım bu güç limiti kısıtıyla ilgili olmadı, DDU ile temiz bir şekilde driver kurulumu yapmıştım önceden bir şey fark etmiyor o konuda ama haklısınız bende de V2 sürümü var direkt son attığınız videodaki adamla birebir şekilde aynı kartlar rengine kadar bende nedense 100'ün üstüne çıkamıyorum...

@2254

Eki Görüntüle 108507
Konu açıp aynı modeli kullanan arkadaşların yorumlarına bakmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör: