Rehber DLSS 5 nasıl kurulur?

Şu an 5070 Ti ile GTA 5'te 2K Ultra + RT Ultra, DLSS DLAA + DLSS 5 kombinasyonunu denedim, Native'de 60-70 FPS civarı alıyorum. Modern oyunları daha denemedim ama orada muhtemelen patlar. 2K çözünürlük bir şekilde absorbe eder ama 4K'da bu yükü kaldırmak çok zor.

Resmi lansmanda da çok iyileşeceğini sanmam. Benim 5080 de sağlam bir UV var. XBAR ve SYS de OC var. 4090'a çok yakınım. Ona rağmen patlıyor ve aşırı güç çekiyor FH6'da mesela. Oyundan oyuna değişiyor da genel olarak bu iş çok iyi değil. Ultra performans belki kurtarır bazen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç tüketimi bende de uçuyor, kart 0.820 mV'de çalışmasına rağmen, zamanında RTX 5090 100-120K civarı iken almadığıma pişman etti DLSS 5 beni.

Güç tüketimi bende de uçuyor, kart 0.820 mV'de çalışmasına rağmen, zamanında RTX 5090 100-120K civarı iken almadığıma pişman etti DLSS 5 beni.
Yakında düşündüğüm şey komple PC satıp PS6 almak çıktığında. Bir de OLED TV çekerim ya da mevcut OLED monitöre takarım. Bu işin sonu iyi değil. Servet dökemem yani oyun için haha.

Yakında düşündüğüm şey komple PC satıp PS6 almak çıktığında. Bir de OLED TV çekerim ya da mevcut OLED monitöre takarım. Bu işin sonu iyi değil. Servet dökemem yani oyun için haha.
Eskiden oyunlarda yüksek FPS almak için 2-3 kart takıp CF/SLI yapardık, şimdi yine benzer bir noktaya sürüklüyorlar. Ama muhtemelen bir şekilde yeni seri kartlarla bu FPS işini çözerler. DLSS 5 ilk çıktığında iki tane 5090 ile çalıştırıyorlarmış zaten. Ben PS’yi pek sevmediğim için yine PC tarafında devam.

PC tarafında kalmamın tek nedeni oyun değil. Bir de korsan oynuyorum o rahatlığı var. Korsan oyunlarla donanım parasını çıkarttım çoktan.

30 serisi kartları durumu nedir?
RTX 30 ve 40 serileri için şu videodaki adımların hepsini uygulayın. Ek olarak videonun zaman damgasında da görünen patch'lenmiş DLL dosyasını oyunun konumuna atın; yapmanız gereken ek şey bu. RenoDX sunucusundaki "DLSS 5" isimli kanalda yer alan sabit mesajlardan tüm dosyalara erişebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…