CRT_User 93

Bilgin
Henüz optimize edilmemiş, erken geliştirici sürümü DLSS 5 dosyalarını GTA 5'e harici olarak enjekte etmişler. Videoda arkada zemin olarak NaturalVision Evolved modu da çalışıyor.

Yapay zekanın ışıklandırmayı, sinirsel işlemeyi ve dokuların kaynaşmasını gerçek kamera kaydı kıvamına getirmesi dikkat çekici duruyor. Resmi lansmanda oyun motorlarına yerel entegre edildiğinde yapay zekanın tek başına ne kadar fark yaratacağını göreceğiz.
Videoyu bırakıyorum, siz nasıl buldunuz?

Control'den sonra GTA 5'te deneseler diyorduk, o da gelmiş. Bu görüntüler GTA 6'nın hype'ını düşürecek cinsten olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz optimize edilmemiş, erken geliştirici sürümü DLSS 5 dosyalarını GTA 5'e harici olarak enjekte etmişler. Videoda arkada zemin olarak NaturalVision Evolved modu da çalışıyor.

Yapay zekanın ışıklandırmayı, sinirsel işlemeyi ve dokuların kaynaşmasını gerçek kamera kaydı kıvamına getirmesi dikkat çekici duruyor. Resmi lansmanda oyun motorlarına yerel entegre edildiğinde yapay zekanın tek başına ne kadar fark yaratacağını göreceğiz.
Videoyu bırakıyorum, siz nasıl buldunuz?

Bu 4000 serisi ekran kartlarında gelecek mi ?
FP8 veri tipini kullandığı için soruyorum.

Modun etkisi nedir? Yani bu görüntünün bu kadar güzel olmasındaki sebep mod mu DLSS5 mi?
DLSS, MFG + FG + Super Resolution gibi özelliklerin toplamıdır. Buradaki durum DLSS 5 ile beraber gelecek olan "Neural Rendering" özelliğidir. GTA 5 modu üzerinde bu ayar eklenmiş ve çok güzel görüntü ortaya çıkmıştır.