Modlu GTA V gibi olmuş, modların aksine AI gerçekçilik katmak yerine garip bir görüntü vermiş. Modlarda güzel gözüksün veya gerçekçi gözüksün diye ciddi anlamda uğraşıyorlar, bunda hiç uğraşmamışlar.

Modlu GTA V gibi olmuş, modların aksine AI gerçekçilik katmak yerine garip bir görüntü vermiş. Modlarda güzel gözüksün veya gerçekçi gözüksün diye ciddi anlamda uğraşıyorlar, bunda hiç uğraşmamışlar.
Bence çok iyi ya, detaylara takılmayınca görüntü çok iyi duruyor. Yüz tasarımları bir garip geldi sadece.

Araştırma yaptım, altyapısı destekliyor ve gelebileceği söyleniyor. İnşallah gelir diyorum; gelmez ise modcular sorunsuz bir şekilde sunar diyorum.
Bence DLSS 5 teknolojisinin tam olarak oturması RTX 6000 serisini bulur. Şu anki sızıntılarda RTX 5000'de bile ciddi performans maliyeti yaratıyor çünkü henüz çok erken ve donanım yükü çok ağır. RTX 4000 resmi destek gelmese bile topluluk modlarla, DLL swap ile bir şekilde çalıştırır, ama kayıpsız ve optimize deneyim 6000 serisinde oturacaktır.

Bu görüntüler GTA 6'nın Hype'ını düşürecek cinsten olmuş.

Bu görüntülerin GTA 6'nın Hype'ını düşüreceğini düşünmüyorum açıkçası, düşmesi için de mantıklı bir sebep göremiyorum. GTA 6 dediğin oyun zaten detay fetişi üzerine kurulmuş bir yapım. İnsanlar yıllardır açık dünyaların içinin boş olmasından, aynı şeyleri tekrar tekrar yapmaktan ve oyunların genel olarak eğlence konusunda doyurucu olmamasından şikayet ediyor. GTA 6'nın ise tam tersine bu açlığı yıllarca besleyecek bir oyun olacağını düşünüyorum. Haritanın büyüklüğünden ziyade içindeki detaylar, NPC davranışları, fizik sistemi, etkileşimler, aktiviteler ve Rockstar'ın dünyayı doldurma biçimi zaten oyunun asıl olayı olacak.

Ben beğendim. Oyun yapımcısı, modcusu, yapay zekası vs. hiç fark etmez, şu grafik kalitesini kim veriyorsa versin, yeter ki versin.

Günlük hayatta "Yhaa chattttt, söyle bakalım bugün ne yesemmm acabaağğğ" gibi absürt derecede yapay zeka kullanılan ve bunun normalleştirildiği şu dönemde, oyun sektöründe yapay zeka kullanımını eleştiren, beğenmeyen insanlara anlam veremiyorum.

Adamların ellerine sağlık, mis gibi olmuş. Umarım üzümlü kekim GTA 4'te de kullanabiliriz. Bir de öyle bitirmek isterim onu.

Ben beğendim. Oyun yapımcısı, modcusu, yapay zekası vs. hiç fark etmez, şu grafik kalitesini kim veriyorsa versin, yeter ki versin.

Günlük hayatta "Yhaa chattttt, söyle bakalım bugün ne yesemmm acabaağğğ" gibi absürt derecede yapay zeka kullanılan ve bunun normalleştirildiği şu dönemde, oyun sektöründe yapay zeka kullanımını eleştiren, beğenmeyen insanlara anlam veremiyorum.

Adamların ellerine sağlık, mis gibi olmuş. Umarım üzümlü kekim GTA 4'te de kullanabiliriz. Bir de öyle bitirmek isterim onu.
Beni heyecanlandıran şey bu teknolojinin potansiyeli, DLSS 5 bir tam otursun, eski efsane oyunları en baştan oynatır adama. :D