Winner 27

Üstün
2026 Unlost FPS artırma videosuna bakıyordum. Artık sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası açılmıyor diyordu. Ben de açılıyor. NVIDIA App kurmadan DLSS ayarları yapamazsınız falan diyor, kurmam gerekli mi? Yoksa gereksiz yük mü olur?

2026 unlost FPS artırma videosuna bakıyordum. Artık sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası açılmıyor diyordu. Ben de açılıyor. NVIDIA App kurmadan DLSS ayarları yapamazsınız falan diyor, kurmam gerekli mi? Yoksa gereksiz yük mü olur?

Halen eski kurulu Windows'un var ise Denetim Masası aktif ama yeni Windows kurduğun an artık işlevi kalmıyor ve kapatılıyor.
NVIDIA App de kurman lazım bu arada, çünkü bütün güncellemeler artık onun üzerinden geliyor, ayarlarda ona entegre edildi ama yukarıdaki dediğimi yaparsan. Bende App de kurulu halen görsel olarak da duruyor denetim masası ama ayarlarımı yapacaksam Appden yapıyorum artık.

Halen eski kurulu Windows'un var ise Denetim Masası aktif ama yeni Windows kurduğun an artık işlevi kalmıyor ve kapatılıyor.
Windows 11'deyim.

NVIDIA App de kurman lazım bu arada, çünkü bütün güncellemeler artık onun üzerinden geliyor, ayarlarda ona entegre edildi ama yukarıdaki dediğimi yaparsan. Bende App de kurulu halen görsel olarak da duruyor denetim masası ama ayarlarımı yapacaksam Appden yapıyorum artık.
Başlangıçta hangilerini açıyorsunuz?

Ben de 11 kullanıyorum ama 2 yıl önce kurduğum Windows 11, sen de bu karar alınmadan önce kurduysan hâlâ Denetim Masası açıktır; şu an ben de açık. Şahsi görüşüm, App'i kur; artık bütün ayarlarını oradan yap, Denetim Masası'nı karıştırma derim.

Yapacağın FPS artırma App için uygun değilse, denetimden yap; yine bir dene, çalışırsa sorun yok.

Windows 11'deyim.

Başlangıçta hangilerini açıyorsunuz?

Başlangıç derken?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 11 kullanıyorum ama 2 yıl önce kurduğum Windows 11, sen de bu karar alınmadan önce kurduysan hâlâ Denetim Masası açıktır; şu an ben de açık. Şahsi görüşüm, App'i kur; artık bütün ayarlarını oradan yap, Denetim Masası'nı karıştırma derim.

Yapacağın FPS artırma App için uygun değilse, denetimden yap; yine bir dene, çalışırsa sorun yok.

Başlangıç derken?
Başlangıç hocam Windows açılış.

İkisi de gözüküyor.

17834524694677778293543347641854.webp

17834524562425193342321436008655.webp

@Arantheim

Tamam, şu an karar öncesi Windows olduğu için olması gereken bu zaten. İkisi de açık olacak, sorun yok. Şu an benim de böyle; DLSS için sadece App içinden ayarlaman yeterli.

1783453020738.webp

Alışkanlık olması için App'den ayar yapın bence. Unlost'un videosuna bakmadım, App'den mi ayarlatıyor bilmiyorum. Eğer hâlâ Denetim Masası'ndan ayar yaptırıyorsa, sen de yapabilirsin. Bu arada sürümün destekliyor.