neroj Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 10 16 Nisan 2026 #1 DMC HD Collection crack indirdim, Steam dışı oyun olarak ekledim ama bir turlu çalışmıyor, nasıl cozerim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2026
DMC HD Collection crack indirdim, Steam dışı oyun olarak ekledim ama bir turlu çalışmıyor, nasıl cozerim?
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.313 Çözümler 3 Beğeniler 2.180 16 Nisan 2026 #2 Fare ile oynanmıyor çünkü. Oyun sabit kamera. Klavye tuşlarını deneyin tek tek. Hangisi ne tuşuymuş anlarsınız.
Fare ile oynanmıyor çünkü. Oyun sabit kamera. Klavye tuşlarını deneyin tek tek. Hangisi ne tuşuymuş anlarsınız.
KS KS neroj Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 10 16 Nisan 2026 #3 SHERLOCKED dedi: Fare ile oynanmıyor çünkü. Oyun sabit kamera. Klavye tuşlarını deneyin tek tek. Hangisi ne tuşuymuş anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Yok oyun direk gamepadı fark etmiyor yanlış yazmışım soruyu
SHERLOCKED dedi: Fare ile oynanmıyor çünkü. Oyun sabit kamera. Klavye tuşlarını deneyin tek tek. Hangisi ne tuşuymuş anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Yok oyun direk gamepadı fark etmiyor yanlış yazmışım soruyu
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.313 Çözümler 3 Beğeniler 2.180 17 Nisan 2026 #4 neroj dedi: Yok oyun direk gamepadı fark etmiyor yanlış yazmışım soruyu Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben Pusat Clutch'ı fare sandım başta.
neroj dedi: Yok oyun direk gamepadı fark etmiyor yanlış yazmışım soruyu Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben Pusat Clutch'ı fare sandım başta.