@Tuhoiisa, bu arkadaşın söylediği ikinci yöntem olan GoodbyeDPI ben çalıştı lakin bir dezavantajı var mı bilemiyorum.

Rus birisi tarafından savaş zamanı yazılmıştı sanırım. Açık kaynak kodlu bir yazılım olduğu için sorun yaratacağını düşünmüyorum. Hatta bazıları FPS arttırmak için kullanıyor sanırım. Çok endişeniz varsa bence WARP'a bakın. İnternet hızımı neredeyse düşürmüyor.

bu arada app için hala çalışmıyor browser üzerinde çalıştı sadece başka bir çözüm yönteminiz var mı ve sizin internet sağlayıcınız nedir?

Türknet'in kendi altyapısını kullanan kullanıcılar doğrudan 1.1.1.1 & 1.0.0.1 veya türevi bir DNS ile uygulamaya bağlanabilirler. Türknet "DNS poisoning" yapmıyor. Superonline, Kablonet gibi sağlayıcılar yapıyor bunu.

Evet maalesef durum hala aynı bir çözüm öneriniz var mı? @Helox

Buradakileri yapın ve Türk Telekom.cmd'yi çalıştırın. Tekrar check updates kısmında kalırsa, v0.2.2 GoodbyeDPI'yı da yükleyip içindeki 2_any_country_dnsrediri çalıştırın.

Pes ediyorum olmuyor! Kaspersky vpn kullanmaya devam edeceğim gibi gözüküyor, vpn arayışında olan arkadaşlar için tavsiyemdir hızdan hiç kayıp yaşamıyorum lakin ping seviyeleri vpn'lerin yapısı gereği yüksek olacak ona çözüm yok.