NeonDragon

Uzman
Arkadaşlar, bilgisayarımda DNS değiştirerek hiçbir şeye bağlanamıyorum. WARP'ın DNS değiştirme uygulaması da çalışmıyor. Herkeste çalışıyor galiba ama bende olmuyor. Mobilde de aynı şekilden ev internetinden DNS değiştirme çalışmıyor. Recep Baltaş'ın rehberini hazırladığı "GoodbyeDPI" programı da çalışmadı. 5 ayarını 9 yapınca çalışıyor ama bu sefer de Twitch ve bazı internet siteleri aşırı yavaşlıyor, izenmeyecek düzeye geliyor ama Discord falan çalışıyor. Ben oyunlar için de bu DNS değiştirmeyi istiyorum. Bu kısıtlamayı nasıl aşarız?
DNS testine her şey normal görünüyor ama dediğim gibi Discord falan açılmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 97
Hiçbir site mi açılmıyor yoksa sadece Discord mu açılmıyor? Bazı operatörler DNS'leri de zehirlediği/yasakladığı için maalesef DNS değiştirme de işe yaramıyor.
Kendim DNS değiştirdiğimde Discord açılmıyor hiç bir şekilde. "GoodByeDPI" programını açınca 9 profilinde sadece Discord çalışıyor diğer siteler açılmıyor. Twitch ve Kick açılmıyor. Discord'uda kullanmak istiyorum
İnternet Servis Sağlayıcınız nedir?
Türk Telekom VDSL

Mesela Twitch'de bir yayın açtığım zaman "GoodByeDPI" programını açınca yayın kesilmiyor. Chatte akıyor. Ama başka bir Twitch kanalına geçemiyorum yada sayfayı yenilemiyorum. Öyle kalıyor site. Programı kapattığım an yükleniyor geri.

Discord için kullanıyorsanız bir VPN eklentisini sadece Discord'da çalışacak şekilde ayarlayıp Discord'u web üzerinden kullanabilirsiniz. Tek bildiğim yol bu.

DNS değiştirmeyi Türk Telekom'da yapamıyorsunuz ne yazık ki.

Discord için kullanıyorsanız bir VPN eklentisini sadece Discord'da çalışacak şekilde ayarlayıp Discord'u web üzerinden kullanabilirsiniz. Tek bildiğim yol bu.

DNS değiştirmeyi Türk Telekom'da yapamıyorsunuz ne yazık ki.
Yaptım ama çok verimli olmuyor. Arkadaşlarım WARP uygulamasının DNS bölümünü kullarak giriş yapıyorlar. Normal internette her siteyede giriş yapıyorlar. Ama bende çalışmıyor. Aramızdaki tek fark Türk Telekom Fiber ve TürkNet kullanıyorlar ve başka şehirlerde yaşıyorlar. Onlarda çalışıp bende çalışmaması ilginç geldi

Yaptım ama çok verimli olmuyor. Arkadaşlarım WARP uygulamasının DNS bölümünü kullarak giriş yapıyorlar. Normal internette her siteyede giriş yapıyorlar. Ama bende çalışmıyor. Aramızdaki tek fark Türk Telekom fiber ve TurkNet kullanıyorlar ve başka şehirlerde yaşıyorlar. Onlarda çalışıp bende çalışmaması ilginç geldi.

WARP hatamı veriyor?

VPN tarafı bağlanıyor sorun yok. Ama oyuna giremiyorum VPN oyunda banlanma sebebi. Sadece DNS bölümünü kullandığım zamanda bağlandı diyor ama Discord falan hala çalışmıyor. Ama bağlandı görünüyor.

Mesela şu an fark ettim GoodByeDPI programı çalışırken PUBG'de girmiyor

Yaptım ama çok verimli olmuyor. Arkadaşlarım WARP uygulamasının DNS bölümünü kullarak giriş yapıyorlar. Normal internette her siteyede giriş yapıyorlar. Ama bende çalışmıyor. Aramızdaki tek fark Türk Telekom Fiber ve TürkNet kullanıyorlar ve başka şehirlerde yaşıyorlar. Onlarda çalışıp bende çalışmaması ilginç geldi
TürkNet'te DNS değiştirebiliyorsun zaten o yüzden o bölümün çalışması normal ama Türk Telekom'da hiçbir türlü değişmiyor. Ben de Türk Telekom fiber kullanıyorum, bende de çalışmıyor. Arkadaşınızda çalışması garipmiş.

Maalesef VPN ya da Goodbye DPI, TT'de başka yolu yok.

Mesela şu an fark ettim GoodByeDPI programı çalışırken PUBG'de girmiyor
Evet, Riot oyunlarına da girmiyor mesela.

TürkNet'te DNS değiştirebiliyorsun zaten o yüzden o bölümün çalışması normal ama Türk Telekom'da hiçbir türlü değişmiyor. Ben de Türk Telekom fiber kullanıyorum, bende de çalışmıyor. Arkadaşınızda çalışması garipmiş.

Maalesef VPN ya da Goodbye DPI, TT'de başka yolu yok.
Galiba evet başka yol yok. Arkadaşıma yine sordum Türk Telekom kullanıyor ve WARPın DNS bölümü çalışıyor. Zaten ben söylemiştim ona WARP ile DNS değiştirip Discorda girebilirsin diye :D Ama bende DNS çalışmıyor malesef