GoodbyeDPI çalışmadığı için DNS'i 1.1.1.1 yapacağım. Online oyunlarda pingim yükselir mi ve internet hızım düşer mi?
Sanırım hayır. Ben test ettim. Ama sizde öyle olabilir.GoodbyeDPI çalışmadığı için DNS'i 1.1.1.1 yapacağım. Online oyunlarda pingim yükselir mi ve internet hızım düşer mi?
GoodbyeDPI çalışmadığı için DNS'i 1.1.1.1 yapacağım. Online oyunlarda pingim yükselir mi ve internet hızım düşer mi?
Çok etkiler mi?Evet farklı DNS adresleri farklı mslere sahiptir. Bunu DNS sahiblerinin sitelerine CMD yoluyla ping atarak kaç ms aldığınızı görebilirsiniz.
Not: bana göre piyasadaki en iyi dns 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Tamamdır teşekkürler.Bunu sadece sen CMD de ping atarak bulabilirsin mesela. 1.1.1.1 için ping 1.1.1.1 yazarak kaç aldığını görebiliyorsun.
warp-cli disconnect sonrasi ise Warp kapaliyken olan degerler.Teşekkür ederim. 1.1.1.1'e geçtim. Çok bir fark yok pingim aynı düzeyde.Eki Görüntüle 110781
Hizda degisiklik genel olarak olmaz fakat ping baglandiginiz sunucuya gore degisebilir (haliyle uzerinden internetinizin akacagi bir hizmet) ki Cloudflare sunuculari fazlasiyla basarili.
Unutmadan @eymen, Warp kullanmakla DNS degistirmek ayni sey degil. Ilk degerler Warp acikken,warp-cli disconnectsonrasi ise Warp kapaliyken olan degerler.
Eki Görüntüle 110782