Peki temas sorunu var diyelim ki, bilgisayarı yeniden başlatıyorum veya sorun giderici ile bu sorunu çözüyorum. Temas sorunu olsa bu yöntemler ile çözülür müydü?
Detaylar
Kim cevapladı?Ağ kartında problem olması da ihtimal dahilinde, söylemiştim, belki chipsette bir sorun var, basit olandan zor olana doğru denemek gerekiyor, eğer temas sorunundan kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız BIOS güncelleme, sürücü güncelleme, format gibi şeyleri deneyin.
Tamamdır, teşekkür ettim.Ağ kartında problem olması da ihtimal dahilinde, söylemiştim, belki chipsette bir sorun var, basit olandan zor olana doğru denemek gerekiyor, eğer temas sorunundan kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız BIOS güncelleme, sürücü güncelleme, format gibi şeyleri deneyin.
Zaten internetim 100 Mbps. Normal değil mi?Ben sadece gelen sinyalin 100Mbps'ye düşmesine takıldım.
@20424 sorunu çözdüm. Daha doğrusu, ben çözmedim.
Evi taşıdım, ISS değişti. Kablonet vardı Türk Telekom geldi. Bilgisayarda 1 aya yakındır hiçbir sorun olmadı DNS kaynaklı. Kablo aynı kablo. Önceki evde modem arızalı desem, öbür bilgisayarda da bu sorunu yapardı. Neyse sorunum çözüldü en azından, uğraşın için teşekkürler tekrardan.
Evi taşıdım, ISS değişti. Kablonet vardı Türk Telekom geldi. Bilgisayarda 1 aya yakındır hiçbir sorun olmadı DNS kaynaklı. Kablo aynı kablo. Önceki evde modem arızalı desem, öbür bilgisayarda da bu sorunu yapardı. Neyse sorunum çözüldü en azından, uğraşın için teşekkürler tekrardan.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-