Söylediğim şey mantıksız değil. Ev alınca bir kere mi para veriyorsun? Elektrik, su, doğalgaz ve internet faturası ödüyorsun her ay. Onun gibi bir şey.
Detaylar
Kim cevapladı?Kütüphanemde biraz oyun var fakat sıkıyor bir yerden sonra aynı oyunları oynamak. Şimdi oyun almaya kalksam alamıyorum durumu belirttim konuda, korsana mecbur yönlenmek zorundayım maalesef. Siz neden tövbe ettiniz korsan kullanmamaya.
Hocam orijinal almak daha iyi her zaman kütüphanemde oluyor o yüzden bir aralar virüs giriyor falan filan diye paranoyak olmuştum. O yüzden gerekirse 400 500 TL olsun (ki günümüz de oyun fiyatlarına göre az bile) vermek lazım bana göre. Eğer paranız yoksa tabii korsana yönelmeniz normal. Bence yine şansınızı zorlayın almaya çalışın oyunu. Orijinal daha iyi her zaman.
Söylediğim şey mantıksız değil. Ev alınca bir kere mi para veriyorsun? Elektrik, su, doğal gaz ve internet faturası ödüyorsun her ay. Onun gibi bir şey.
Oyunun içine reklam koyması her zaman olmuyor ancak daha fazla gelir elde etmek için koyulabilir. Ve burada benim takıldığım yer mining olayı. Uygulamaları geçtim de işletim sistemi ne alaka?
Performansa çok küçük etkiyle mining yapsalar milyarlarca kullanıcıdan büyük pasif gelir elde ederler, bence imkansız değil.Hocam orijinal almak daha iyi her zaman kütüphanemde oluyor o yüzden bir aralar virüs giriyor falan filan diye paranoyak olmuştum. O yüzden gerekirse 400 500 TL olsun (ki günümüz de oyun fiyatlarına göre az bile) vermek lazım bana göre. Eğer paranız yoksa tabii korsana yönelmeniz normal. Bence yine şansınızı zorlayın almaya çalışın oyunu. Orijinal daha iyi her zaman.
Oyunun içine reklam koyması her zaman olmuyor ancak daha fazla gelir elde etmek için koyulabilir. Ve burada benim takıldığım yer mining olayı. Uygulamaları geçtim de işletim sistemi ne alaka?
TinerciYasin
Başarılı
Hocam orijinal almak daha iyi her zaman kütüphanemde oluyor o yüzden bir aralar virüs giriyor falan filan diye paranoyak olmuştum. O yüzden gerekirse 400 500 TL olsun (ki günümüz de oyun fiyatlarına göre az bile) vermek lazım bana göre. Eğer paranız yoksa tabii korsana yönelmeniz normal. Bence yine şansınızı zorlayın almaya çalışın oyunu. Orijinal daha iyi her zaman.
Hocam kendime ait bir kartım yok öyle söyleyeyim, ailem kredi kartı da kullanmıyor, çok şüpheci ve paranoyaklar maalesef. Ondan dolayı hiçbir şekilde oyuna veya hesaba para atamam, yoksa bende isterdim orijinal oynamak.
Performansa çok küçük etkiyle mining yapsalar milyarlarca kullanıcıdan büyük pasif gelir elde ederler, bence imkansız değil.
Çok küçük elde eden mining hiçbir kar ettirmez. Microsoft gibi başarılı bir şirket neden iyi kar ediyorken böyle bir riske girsin? Eğer bulunursa markayı çok büyük şekilde zedeler.
Hocam kendime ait bir kartım yok öyle söyleyeyim, ailem kredi kartı da kullanmıyor, çok şüpheci ve paranoyaklar maalesef. Ondan dolayı hiçbir şekilde oyuna veya hesaba para atamam, yoksa bende isterdim orijinal oynamak.
Anlayabiliyorum hocam sizi. Bence FitGirl repacktan başka site kullanmayın çoğu oyunda orada var zaten.
Bir sürü hacker falan filan var bir şekilde gizlerler ama dediğim gibi bilmesi, ortaya çıkarması zor şeyler. Benimki sadece teori.Çok küçük elde eden mining hiçbir kar ettirmez. Microsoft gibi başarılı bir şirket neden iyi kar ediyorken böyle bir riske girsin? Eğer bulunursa markayı çok büyük şekilde zedeler.
TinerciYasin
Başarılı
Çok küçük elde eden mining hiçbir kar ettirmez. Microsoft gibi başarılı bir şirket neden iyi kar ediyorken böyle bir riske girsin? Eğer bulunursa markayı çok büyük şekilde zedeler.
Anlayabiliyorum hocam sizi. Bence FitGirl repacktan başka site kullanmayın çoğu oyunda orada var zaten.
Sağ olun hocam, ileride orijinal oyuna geçeceğim ama şu anlık korsandan başka bir şansım yok ne yazık ki, virüs girmez öyleyse FitGirl, dodi repacks gibi sitelerden.
Hocam bir de kütüphanemde Assetto Corsa, GTA 5, Witcher 3, ve Epic Games'te biraz oyunlarım var bazılarını çok önceden çekilişle kazandığım Steam keylerle almıştım. Bu oyunlarla idare mi edilmeli yoksa RDR2 GoW gibi güzel oyunlar için korsan yolunumu seçsem buna karar veremedim bir de, idare mi edilmeli yoksa güzel grafikli oyunlar için korsan yolunumu seçmeli.
Son düzenleme:
Sağ olun hocam, ileride orijinal oyuna geçeceğim ama şu anlık korsandan başka bir şansım yok ne yazık ki, virüs girmez öyleyse FitGirl, dodi repacks gibi sitelerden.
Hocam bir de kütüphanemde Assetto Corsa, GTA 5, Witcher 3, ve Epic Games'te biraz oyunlarım var bazılarını çok önceden çekilişle kazandığım Steam keylerle almıştım. Bu oyunlarla idare mi edilmeli yoksa RDR2 GoW gibi güzel oyunlar için korsan yolunumu seçsem buna karar veremedim bir de, idare mi edilmeli yoksa güzel grafikli oyunlar için korsan yolunumu seçmeli.
Bence oyun fiyatları düşmez. Oynayın bitirin hocam.
TinerciYasin
Başarılı
Bence oyun fiyatları düşmez. Oynayın bitirin hocam.
Yani korsan yolunu seçeyim, çok oynayasım var CP2077 GoW gibi güzel oyunları, Epic Games'inde dolara geçeceği söylentisi dolanıyor.