Doğru düzgün savaş oyunu yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enderez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Aynen o propaganda ve geliştiricinin içindeki milliyetçi duygular mı denir artık bilemiyorum. Ortaya dışarıdan bakan biri için çok iğreti iş çıkıyor. Benzer şeyi bizim ülkede de deneyen bazı geliştiriciler olmuştu. Direkt rahatsız edici oluyor.

Medal of Honor 2010 sürümü iyi olmasa da bence Allied Assault sonra en oynanabilir MoH oyunu. Ben tüm ara oyunları ve 2012 çıkan oyunu da denedim. Allied Assault ve sonrasında 2010 çıkan oyun dışında MoH serisi pek sarmıyor. Bir de PS1 oyunları müzik ve atmosferden girebilir.

Piyasada asıl AAA Arcade FPS yok. Doom ve Wolfenstein olmasa işimiz yaş.
Büyük firma takıntınız yoksa Indie taraf o konuda çok fazla iş yapıyor.

Bir Doom kalitesi yok ama çoğu oyunun Wolfenstein oyunlarından daha iyi olduklarını düşünüyorum.

Büyük firma takıntınız yoksa Indie taraf o konuda çok fazla iş yapıyor.

Özellikle AAA diye belirttim evet. Indie tarafta bayıldığım oyun çok. Bulletstorm, Serious Sam, Bright Memory, FEAR, System Shock...

çoğu oyunun Wolfenstein oyunlarından daha iyi olduklarını düşünüyorum.

Ben de tam tersini düşünüyorum o konuda.

Vallahi hepinizi tek tek okudum hepiniz ayrı arı haklısınız oyun oneren arkadaşlar olmus cogusunu oynadım ancak yine de teşekkür ederim cidden boyle savas oyunlarını cok ozledım umarım yakın zamanda goruruz.

Ben de tam tersini düşünüyorum o konuda.

Hocam bende Quake'i çok severim Doom serisinede bayılırım ancak su Wolfenstein'e bir türlü kanım ısınmadı yahu.

Quake'i çok severim

4'ü oynadığımı hatırlıyorum çocukken. Tabii çıktıktan 3-4 yıl sonra oynamıştım. Ben de severim.

Wolfenstein'e bir türlü kanım ısınmadı yahu.

Isınmadıysa yapacak bir şey yok. Ben de bayılıyorum mesela. Özellikle The New Colossus. Bir oyunda ateş etmek bu kadar mı güzel hissettirir? İki tane machine gun'u çekip PRRRRRRRR diye sıkmak harika. Zaten vuruş hissini hallettikten sonra gerisi kolay.

Wolfenstein'ın ayrılan yönü gerçekten bir hikaye ve karakterlerinin olması. Hayatımda bir Arcade FPS oyununda ilk defa hikaye ve karakterlere önem verdim. O yüzden yeri ayrı.

Bazı insanlar çok fazla sinematik var diye şikayet ediyorlar. Haklılar aslında ama ben seviyorum...

Bazı insanlar çok fazla sinematik var diye şikayet ediyorlar. Haklılar aslında ama ben seviyorum...

Büyük ihtimalle bundan dolayı ısınamıyorum çocukluğumdan beri oynadıgım FPS oyunlarında neredeyse hiç sinematik yoktu ilk defa Quake de bir sürü ve bazıları cidden uzun sinematikler görünce bocalamıştım tabii çocukken oynamıştım oradanda kalan bir antipati var sanırım ama hakkını vermek lazım kaliteli seridir Wolfenstein.

Bunun en iyi örneklerinden birisi de Half-Life. Tek bir sinematik yoktu ama sinematik bir deneyimi oyun içinde yedirmişlerdi.
Offf, Half-Life deyince akan sular duruyor. Bende, evet, Doom'un yeri ayrı falan, ancak ne zaman 'en sevdiğin oyunu söyle' deseler çıkarır, Half-Life'ı anlatırım. Çocukken hiçbir şey bilmeden oynardım. Bir de korka korka giderdim ama vazgeçmezdim oynamaktan. Ayrıca, hepsi bir kenara, Half-Life'ın çıkan bütün oyunları oyun sektörüne çok fazla şey katmıştır. Cidden, aşırı mükemmel bir evren.

FPS oyununa görev ödülü olarak seks sinematiği koymuşlar, dâhâ ne olsun? Wolfenstein oyununu beğenmeyen ya kestirmiştir ya da geydir, net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…