Tür tutmuyor. Milletin odak süresi 5 saniye falan herkesin beyni puding oldu kaldıramıyorlar o kadar uzun odaklanmayı. Hitman favori oyunumdur bu arada günde 1-2 bölüm atarım banko.

Hangi oyununu oynuyorsunuz? Ben en son Absolution’ı bitirmiştim. Oyunda 35 saatim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son Hitman 3 ile modern Hitman'leri birleştirdiler zaten önceki oyunları oynayabiliyorsun. O en favorim, çılgın görevler var özellikle 3'te. Onun haricinde Absolution zaten GOAT.

2012'de çıkmasına rağmen halen taş gibi duruyor. :D (Ben ilk oynadığımda bu oyunun "yeni" olduğunu sanmıştım.)

Benim bildiğim popüler gizlilik oyunları şunlar: Assassin's Creed, Hitman gibi. Lakin artık piyasada pek varlık gösteremiyor gibi bu tür oyunlar.

Her insan yapacağı işi planlamak istemiyor. O yüzden sadece gizlilikte değil, sıra tabanlı birçok oyuna da ön yargıyla bakıyorlar.

Hâla MGS5 kalibresinde bir stealth oyunu çıkmadı. 10 yıl oldu.
Tür tutmuyor. Milletin odak süresi 5 saniye falan herkesin beyni puding oldu kaldıramıyorlar o kadar uzun odaklanmayı..
Ana sebep kesinlikle bu değil bence. Tüm firmalar oyunlarını herkese hitap eder şekilde yapmaya çalışıyor günden güne, ne kadar çok satış o kadar para.

Stealth tutmuyor, hiçbir zaman çok tutmadı ve ana akım olamadı zaten. Niş bir zevk olduğu için.

Splinter Cell, Hitman ve MGS dışında full stealth odaklı AAA oyunlar da yok denecek kadar az zaten. Ubisoft'un oyunlarında sadece bir mekanik, oyun stealth etrafında dönmüyor çoğu Ubi oyununda.

Tutsa yapılır. BG3 ve Exp33 sıra tabanlı oyunlar ve bence daha yavaş akışa sahipler, bu da daha düşük bir tempo demek. Ama bunlar GOTY aldı, milyonlar sattı.

Yani olay tamamen stealthin niş zevk olmasıyla alakalı. Hiçbir zaman çok stealth oyunu olmadı zaten.

Niş oyun türleri ölüyor, NFS'nin de herkese hitap etmeye çalışan bir araba oyunu olarak tutmama sebebi bu.

Son düzenleme: