Ömer_Yeter
Yetkin
Benim bildiğim popüler gizlilik oyunları şunlar: Assassin's Creed, Hitman gibi. Lakin artık piyasada pek varlık gösteremiyor gibi bu tür oyunlar.
Milletin odak süresi 5 saniye falan herkesin beyni puding oldu kaldıramıyorlar o kadar uzun odaklanmayı.
Tür tutmuyor. Milletin odak süresi 5 saniye falan herkesin beyni puding oldu kaldıramıyorlar o kadar uzun odaklanmayı. Hitman favori oyunumdur bu arada günde 1-2 bölüm atarım banko.
En son Hitman 3 ile modern Hitman'leri birleştirdiler zaten önceki oyunları oynayabiliyorsun. O en favorim, çılgın görevler var özellikle 3'te. Onun haricinde Absolution zaten GOAT.Hangi oyununu oynuyorsunuz? Ben en son Absolution’ı bitirmiştim. Oyunda 35 saatim var.
En son Hitman 3 ile modern Hitman'leri birleştirdiler zaten önceki oyunları oynayabiliyorsun. O en favorim, çılgın görevler var özellikle 3'te. Onun haricinde Absolution zaten GOAT.
Benim bildiğim popüler gizlilik oyunları şunlar: Assassin's Creed, Hitman gibi. Lakin artık piyasada pek varlık gösteremiyor gibi bu tür oyunlar.
Ana sebep kesinlikle bu değil bence. Tüm firmalar oyunlarını herkese hitap eder şekilde yapmaya çalışıyor günden güne, ne kadar çok satış o kadar para.Tür tutmuyor. Milletin odak süresi 5 saniye falan herkesin beyni puding oldu kaldıramıyorlar o kadar uzun odaklanmayı..
Millet boşta kalınca eline telefonu alıp Shorts izliyor; gerçekten toplumun beyni puding oldu.