Doğru kişi var mı?

Peki ya mutlu bir evlilik, hayatının sonrasını biriyle geçirmek. Bu tabi ki karşı cins olmak zorunda değil ama sizce bu kavramların hiç biri yok mu?
Çok zor özellikle Türkiye'de. İnsanlar gittikçe cahilleşiyor ve popüler kültür kölesi oluyor. Senin konuştuğun bir kızın arkasında bir sürü erkek oluyor genellikle.

Çok zor özellikle Türkiye'de. İnsanlar gittikçe cahilleşiyor ve popüler kültür kölesi oluyor. Senin konuştuğun bir kızın arkasında bir sürü erkek oluyor genellikle.
Evet, bu doğru. Burada da şunu düşünüyorum bazen: "Allah seni kendi gibi birine saklar."
Umarım böyledir ve doğru kişi kavramına uyuyordur. Sonuçta liseyi bitirip daha bir tanesi sevgilisi olmayan kızda gördüm, her hafta sevgili değiştirende gördüm.

Huyunuzu değiştirecek kişi sizsiniz. İstersen her şey olur. Mesela, kendimi kıran bir eylem yaptığım zaman diğer insanlardan önce kendimden özür dileyen bir yapıdayım. Nihayetinde hiçbir kadın veya erkek beni anlamayacak sadece gelip geçici şeyler benim için. Bu sebeple benim tek dostum kendimim.

İyi güzel felsefe yapıyoruz ama bir ilişki için gerçekçi olmak da gerekiyor. Genellikle erkeğin sağlayacağı kaynak, birçok dişiye ulaşmana imkan tanıyacak ve kadın üzerindeki kriterlerini belirlemeni sağlayacak, birnevi paran kadar konuşursun da diyebiliriz.

Evet, sonuçta anne karnından yalnız çıktık. İnsanlarda gelip geçiyor.
Kesinlikle, sonuçta bir kadınla hesabı üstlenirken bunu düşünmeden direkt ödemek 1-0 öne atıyor. Parasız erkeği annesi bile sevmez. Belki parasız olup çabalarsa işler değişir tabii.
Karşına çıksa bile binlerce ihtimal var direkt kendini kollarına atacak değil ya
E tabii ki Bir şekilde birleştiriliyorsun, gerek öyle böyle yakın oluyorsun yani.

Yok ya ahaha, insanların iç düşüncelerini göremediğim sürece hiçbir kadına güvenmem.

Kader yok, kaderine yazılmış doğru bir kişi de yok. Sana uygun bir kişi edinebilmen için senin doğru zamanda doğru yerde olman ve olasılıkların senin lehine olacak şekilde sonuçlanması gerekir. Bu tamamen olasılıksal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…