Hocam tüm konu başlıklarını gözden geçirdim yok bulamadım en son PBO ve CO ayarı yapıyordum sadece en son şu veriyi almışım notlarım da -30CO +200mhz sentetiklerden geçmiş ama oyunda takılmış watt değeri 180W limitine sabitlemiş(kusura bakmayın burada hatam var) bu şekilde 95 derece de kalmış. Diğer arkadaşım içinde kontrol ettiğimde 165W değerinde dikey dar sistemde 93 derecede kalmış.
Dikey dar sistem benim.

2 hafta sonra başka bir yere taşınıyorum, o zaman güzelce tekrardan montajlarım soğutmayı.

Değerler normal mi yani? @dombikpanda

Dikey dar sistem benim.

2 hafta sonra başka bir yere taşınıyorum, o zaman güzelce tekrardan montajlarım soğutmayı.
Hee tamam aynı yerdeyiz sorunu hallettik gibi ben en iyisi dinleneyim. :D

Dikey dar sistem benim.

Değerler normal mi yani? @dombikpanda
Kaç tane forum başlığına baktım sonuç hepsinde aynı ben nedense aklım bir yerde kaymış yaşlılık zor ya (Yaş:26 :D)

Hee tamam aynı yerdeyiz sorunu hallettik gibi ben en iyisi dinleneyim. :D

Kaç tane forum başlığına baktım sonuç hepsinde aynı ben nedense aklım bir yerde kaymış yaşlılık zor ya (Yaş:26 :D)
Hocam, az kalsın garantiye yolluyordum. Muhtemelen montajda ufak kusurlar var ama gidince tekrardan güzel bir şekilde yaparım.

Hocam, az kalsın garantiye yolluyordum. Muhtemelen montajda ufak kusurlar var ama gidince tekrardan güzel bir şekilde yaparım.
Evet montaj konusunda çapraz sıkma işlemi yaprsanız daha iyi olacaktır termal macun olarak mx-7 kullanırsanız fark edecektir küçük de bir CO işlemi uygularsanız daha da iyi sonuç alabilirsiniz. Sisteminiz içinde hayırlı olsun tekrardan hatalı bilgi için kusura bakmayın çok fazla işlemciye CO ve PBO ayarı yaptırdım karışabiliyor.

Evet montaj konusunda çapraz sıkma işlemi yaprsanız daha iyi olacaktır termal macun olarak mx-7 kullanırsanız fark edecektir küçük de bir CO işlemi uygularsanız daha da iyi sonuç alabilirsiniz. Sisteminiz içinde hayırlı olsun tekrardan hatalı bilgi için kusura bakmayın çok fazla işlemciye CO ve PBO ayarı yaptırdım karışabiliyor.
Teşekkür ederim hocam, dendikten sonra sonuçları buraya atarım.

Çok değişeceğini sanmıyorum ama denerim.