İşlemci 30-45W arası çekiyor. FPS değerleri 500-700 civarı çok dikkat etmiyorum. Anubis'e girip bakmıştım 66 civarı olması lazımdı. Diğer haritalarda 59-64 arası dolaşıyor.
Kasamı baca tipi yaptım. Profilimde de görebilirsin.
Alttan sadece hava veriliyor. Yükselen havayı egzoz fan biraz daha fazla çekecek şekilde yaptım 100-200 RPM sıvı soğutucu fanlarına göre fazla dönüyor. Ekran kartından yükselen sıcak havanın %55-60'lık kısmını egzoz fanın çekmesini hesap ettim. Ne kadar doğru yaptım, mantık doğru mu bilmiyorum. Total olarak kasada 2 altta in, üstte 4 tane out fan oldu. Fan eğrimi de sıvı soğutucu sıvısına göre ayarladım. 50 derecede %60 fan dönüyor. O da 1500 RPM'ye yaklaşıyor ortalama.
Bu arada öyle abartarak fan meselesini anlatmışım da söyleyeyim bende fan da etki etmiyor. Ben bu fanları 500 RPM çevireyim Ekran kartı da aynı derece, sıvı soğutucu sıvısı da ama işte radyatöre o kadar sıcak hava vermek istemiyorum.
Kendi fikrimi söyleyeyim. Ben Arctic'in kalitesini beğenmiyorum. Piyasada alınabilir F/P'likte diye öneriliyor ve bazen ben de öneriyorum. LF 3 ve LF 3 Pro'nun soğutma başarısını rakiplerine göre 3-5 derece kötü durumda ama fiyat farkı çok fazla. Hepsi LF soğutucuların 2 katı fiyatta.