demjr 91
Üstün
Sizin değerlerinizi çok kıskanıyorum cidden. Artık bu 420mm'lik soğutmayı kullanayım gittiği yere kadar.İşlemcim ben orta sıcaklıklarda gitmesine izin veriyorum fanlar sessiz ayarlarda ama y cruch testi yaparken sistemden 190w güç çekti 80 derecenin üstüne bile çıkmadı 78-80 arasında dolaştı 2 saat boyunca. Prime 95 testi başlattım 40 dk sürdü 240w ile başladı 215w ile sabitlendi ara ara 220w çıkıyordu tam öğle sıcağında yaprım üstelik tabi 95 derecede sabitlendi
Evet hocam, biliyorum. Gerçekten sizi tebrik ederim. Keşke sizin soğutucu gibi bir soğutucu alsaydım ama Artic aşmak nasip oldu. İleride sistemi güncellersem size etiketlerim soğutucu için.İşlemcim ben orta sıcaklıklarda gitmesine izin veriyorum fanlar sessiz ayarlarda ama y cruch testi yaparken sistemden 190w güç çekti 80 derecenin üstüne bile çıkmadı 78-80 arasında dolaştı 2 saat boyunca. Prime 95 testi başlattım 40 dk sürdü 240w ile başladı 215w ile sabitlendi ara ara 220w çıkıyordu tam öğle sıcağında yaprım üstelik tabi 95 derecede sabitlendi
OCCT avx2 multicore benchmark testinde en yüksek puanı aldım dünyada kayıtlı olarak ve sisteme kayıt oldum 1 numarada Türk bayrağı var.