Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Doğu Türkistan, tamamiyle Çin işgalinde değil mi? Nasıl yardım etmeyi düşünüyorsun?
Gazze'de israil işgalinde fakat oraya yardımların bir kısmı gidiyor. Doğu Türkistan'a gidemez mi?Doğu Türkistan, tamamiyle Çin işgalinde değil mi? Nasıl yardım etmeyi düşünüyorsun?
Gazze, Filistin'de. İsrail, Filistinin bir bölümünü işgal etmiş durumda. Yani oraya yardım gönderebiliyorsun çünkü geri kalan yerlerde halen daha Filistinliler yaşıyor. Doğu Türkistan ise tamamen Çin işgalinde. Çinlilerin yaşadığı yerdeki Türklere nasıl yardım edeciğini soruyorum. Yardım etmenin bir yolunu bulsan bile o yardımlar Çinlilere gider zaten.Gazze'de israil işgalinde fakat oraya yardımların bir kısmı gidiyor. Doğu Türkistan'a gidemez mi?
Büyük ihtimalle edemezsin belki zulümden kurtulmayı başaran ve başka ülkelerde yaşayan Uygurlulara yardım edebilirsin ama doğrudan Uygur bölgesindekilere yardım göndermek imkansıza yakın. Öyle bir şey olsa para büyük ihtimalle Çin’e gider.Bügün bir konu gördüm gazze için ben de buraya yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Of çok üzülüyorum doğu türkistanlılara. İnşallah bir gün bu zülümden kurtulucaklar.
Araplar kadar kendi kardeşlerimizi korumadık.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-