Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Forumda birisine yardım ederken bildiğim bir konu olsa bile geriliyorum. Nasıl çözerim sizce? Ya yanlış bilgi verirsem ya şöyle böyle olursa diye düşünüp duruyorum. Bildiğim konularda birkaç eksiğim oluyor ufak tefek ancak doğru söylesem bile korkuyorum işte. Dilerim derdimi anlamışsınızdır. Bu konuyu doktoruma da danışacağım zira sadece forumda olmuyor bu olay. OKB var bende ek olarak.

En fazla ne olur seneryo olarak, yanlış bilgi versen bile sen de oradan ders çıkarırsın ama bilgin sağlam ve kaynak gösterirsen daha sağlam olur, korkmana gerek yok sadece dene.

Forum kurallarına uyduğun sürece bir şey olmaz.

Ben kurallara uymaya çalışıyorum bütün kuralları okudum takıldığım yerlere tekrar bakıyorum ve hiç hata yapmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neticede burada %99'umuz, teknolojiyle alakali seyleri arastirma yoluyla ogreniyoruz. Internetteki kisitli kaynakta bilgi edinmek zor olabiliyor, edindigimiz bazi bilgilerde de yanlislik olabiliyor. Buna yapacak bir sey yok. Hicbir sey bilmemekten daha iyi. Sonucta burada kimse NVIDIA muhendisi, Intel muhendisi, Apple muhendisi vs. degil.