dark_1234

Deneyimli
Merhaba ufak bir yanlış yapsam bile çok stres oluyorum kalbim çarpıyor, çok kaygılanıyorum. Bir öneriniz var mı? Geçen eski bir laptopa format atacaktım hata verdi panik ve stresten bayılacaktım. Ne kadar basit bir şey olmasına rağmen çok fena bir kaygı duydum, kalbim küt küt oldu. Bu bende hep böyle. Çocukken bile ufak bir ayarı bile silsem telefonumdan veya bilgisayarımdan çok fena panik, üzüntü gibi yoğun duygular, kaygı duyuyorum. Bir öneriniz var mı? Not: Durum hastanelik seviyede değil lütfen psikolog falan önermeyin.

Hocam bende de aynı şeyler var bence tamamen fıtrat meselesi.

Hocam fıtratta değil galiba eskiden yaşadığım bir olaydan dolayı travma eskiden daha velet denecek yaşlarda bir YouTube kanalım vardı tabii kimse izlemiyordu ama ben çok bağlıydım bir gün ona ait olan bütün bilgiler şifreleri kaybettim ve her şeyi sıfırdan açtım oyun hesaplarım YouTube Google falan o günden beri böyleyim.

Hocam fıtratta değil galiba eskiden yaşadığım bir olaydan dolayı travma eskiden daha velet denecek yaşlarda bir YouTube kanalım vardı tabii kimse izlemiyordu ama ben çok bağlıydım bir gün ona ait olan bütün bilgiler şifreleri kaybettim ve her şeyi sıfırdan açtım oyun hesaplarım YouTube Google falan o günden beri böyleyim.

Bende de Xbox 360 travması olmuştu. Daha küçüğüm yaş olarak ama.

Çözüm basit: Kafaya takmamak hepimiz insanız sonuçta hayatta her türlü hatayı yapabiliriz. 2 sene önce 20 GB'lık bir dosya indirip sonunda 19 GB yaklaştığında iptale bastığımı hatırlıyorum. 😀 Ne zaman aklıma gelse gülüyorum. Yine aradan zaman geçecek ve siz hatalarınıza tekrar dönüp baktığınızda ''Ya bunlara mı dert etmişim'' diye gülüp geçeceksiniz.

O işi ilk kez yapıyorsam bende de oluyor. Ancak birden fazla kez yaptığımda çözümü de bildigimde çok ta sallamıyorum. Benim sosyal hayatımda çok oluyor bu. Fazla anksiyetik biriyim.