SHERLOCKED 44 Üstün Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.558 Çözümler 3 Beğeniler 2.333 Bugün 00:07 #1 Az önce fark ettim. Ekranın sağ altında çarpıya basıp silebileceğim bir pop-up olmuş ve çok samimiyetsiz geliyor. Bildirim şeklindeyken daha güzeldi bence. Beni burada kimse yanlış anlamasın. "Bakın benim doğum günüm." falan demeye çalışmıyorum. Artı 3 Eksi
Az önce fark ettim. Ekranın sağ altında çarpıya basıp silebileceğim bir pop-up olmuş ve çok samimiyetsiz geliyor. Bildirim şeklindeyken daha güzeldi bence. Beni burada kimse yanlış anlamasın. "Bakın benim doğum günüm." falan demeye çalışmıyorum.
Heitaus 44 Yetkin Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 613 Çözümler 4 Beğeniler 1.697 Yer İzmir Bugün 00:11 #2 Hiç önemli değil ama bildirim kısmında daha güzel durur bence de. Doğum gününüz kutlu olsun hocam.
KS KS SHERLOCKED 44 Üstün Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.558 Çözümler 3 Beğeniler 2.333 Bugün 00:13 #3 Heitaus dedi: Hiç önemli değil ama bildirim kısmında daha güzel durur bence de. Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet size katılıyorum. Önemli değil ama küçük, hoş bir detaydı. Teşekkürler
Heitaus dedi: Hiç önemli değil ama bildirim kısmında daha güzel durur bence de. Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet size katılıyorum. Önemli değil ama küçük, hoş bir detaydı. Teşekkürler