Detaylar
Kim cevapladı?Bence mantıklı ama daha konu bildirimleri telefona gelmiyor. Umarım bu hata da düzelir, ondan sonra bu yapılır.Takip ettiğimiz kişilerin doğum günlerinde bildirim olarak bu kişinin bugün doğum günü diye bildirim gelebilir.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Elbette hataları düzeltmeleri lazım ama yeniliklerin de arkası kesilmemesi taraftarıyım.Bence mantıklı ama daha konu bildirimleri telefona gelmiyor. Umarım bu hata da düzelir, ondan sonra bu yapılır.
Yani bu hata düzeltmeden bildirim de gelemez telefona. Belki o gün girmedi kutlayacak o yüzden dedim.Elbette hataları düzeltmeleri lazım ama yeniliklerin de arkası kesilmemesi taraftarıyım.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
Artiladim. Cok hos bir detay olur. Guzel dusunulmus.
- Makaleler
- 14
Fikir güzel ise farklı sebeplerden dolayı eksi vermen pek mantıklı değil. Kendi fikrimi belirtmek istedim yanlış anlama lütfen. Hız problemleri zamanla düzeltilecektir.Eksiledim. Hız açısından Techolay daha yeni hızlandı sayılır. Böyle gereksiz özellikler ise siteye ekstra yük bindirir, bu yüzden gerek yok.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hız problemleri zaten kısa süreli oldu bence. Diğer forumlara göre hala en stabil ve en hızlı foruma sahibiz.Fikir güzel ise farklı sebeplerden dolayı eksi vermen pek mantıklı değil. Kendi fikrimi belirtmek istedim yanlış anlama lütfen. Hız problemleri zamanla düzeltilecektir.
Mantıklı, artıladım ben de.