Ruindry

Yetkin
Makaleler
1
Takip ettiğimiz kişilerin doğum günlerinde bildirim olarak bu kişinin bugün doğum günü diye bildirim gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 28 Eksi
Fikir güzel ise farklı sebeplerden dolayı eksi vermen pek mantıklı değil. Kendi fikrimi belirtmek istedim yanlış anlama lütfen. Hız problemleri zamanla düzeltilecektir.
Dedicated sunucuya geçildiğinde hız problemi kalmayacaktır diye düşünüyorum. Önerinin engellenmesine gerek yok bu sebeple.

Fikir güzel ise farklı sebeplerden dolayı eksi vermen pek mantıklı değil. Kendi fikrimi belirtmek istedim yanlış anlama lütfen. Hız problemleri zamanla düzeltilecektir.
Benim bildiğim kadarıyla sitede zaten fazla eklenti var ve hâlâ hız sorunları devam ediyor. En azından hız sorunu düzelene kadar böyle bir şey gelmemeli.
Hız problemleri zaten kısa süreli oldu bence. Diğer forumlara göre hala en stabil ve en hızlı foruma sahibiz.
Abartmaya gerek yok bence. Sitede hâlâ yavaşlık sorunu var. Ayrıca Technopat bile şu anda buradan daha hızlı.

Benim bildiğim kadarıyla sitede zaten fazla eklenti var ve hâlâ hız sorunları devam ediyor. En azından hız sorunu düzelene kadar böyle bir şey gelmemeli.

Abartmaya gerek yok bence. Sitede hâlâ yavaşlık sorunu var. Ayrıca Technopat bile şu anda buradan daha hızlı.
Hocam IOS cihazlarda geliyor sorun ama Android kullanıyorsunuz. Ben sırf yavaşlık sorunu oluyor diye diğer cihazımdan yazıyorum.

1-2 kod satırlık şey yavaşlatmaz.