Meydan okumayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim hocam, sağ olun. Bu arada sayıya kendi mesajlarımda dahil edilecektir, belirtmiş olayım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Meydan okumayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim hocam, sağ olun. Bu arada sayıya kendi mesajlarımda dahil edilecektir, belirtmiş olayım.
Sol üstte yazan sayı üzerinden işlem yaparız. Hepsini topluyor diye biliyorum.
kaganaltug
Yetkin
Kesenize bereket hocam, Allah hayrınızı kabul etsin.Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde birisi başka forumda doğum gününde yapmış olduğu bir etkinlik ile beni mutlu etmişti. Etkinlikte, doğum günü olduğu için gelen her bir mesajı gün sonunda bir miktar para ile çarpıp bunu bir kuruma bağışlamıştı. Ben de böyle bir etkinlik yapmaya karar verdim.
Yarın, gün sonuna kadar sizden gelen her bir mesaj için ₺5 yardım yapacağım. Toplam miktarı ise ülkedeki bir çok felakette gönüllü olarak görev alan ve gerek arama kurtarma olsun, gerek bir çok insanı yardım faaliyetlerinde görev yapan "ANDA | Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği" bünyesindeki Arama Kurtarma Ekibine bağışlayacağım.
Ek olarak https://techolay.net/sosyal/uye/haso.28963/ profile atılan kutlama mesajı da aynı şekilde destekten sayılacaktır.
Sorun değil hocam. Bekleriz. Ben ödemeyi yaptım. 80'den 90'a yükselttim. Bilginiz olsun. Gelen mesaj sayısı 75. Hesaplamada 90 olarak belirledim. Yapılan bağış 90x5=450₺. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah hayırlarımızı kabul etsin.Profil de var, 400'e düzleyelim.
Eki Görüntüle 227370
Hocam, ben biraz LÖSEV'in açılmasını beklemek istiyorum, gün içinde yapacağım.
Hayırlısı olsun şimdiden.
![]()
![]()
![]()
Sorun değil hocam. Bekleriz. Ben ödemeyi yaptım. 80'den 90'a yükselttim. Bilginiz olsun. Gelen mesaj sayısı 75. hesaplamada 90 olarak belirledim. Yapılan bağış 90x5 = 450₺. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah hayırlarımızı kabul etsin.
500'e tamamladım.
Doğrudur Hocam. Sol üst yazıx5=?
Çok teşekkür ederim Hocam, Allah razı olsun.Kesenize bereket hocam, Allah hayrınızı kabul etsin.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Doğum gününüz kutlu olsun, ek olarak profilinize yazılan mesajlara da mı eklesek, ne dersiniz?
Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun. Allah razı olsun. Uygundur hocam, yapılabilir. Fakat forum tekniği konusunda pek bir bilgim yok. Nasıl oluyor bu dediğiniz?Doğum gününüz kutlu olsun, ek olarak profilinize yazılan mesajlara da mı eklesek, ne dersiniz?
Çok teşekkür ederim Hocam, sağ olun. Allah razı olsun. Uygundur Hocam, yapılabilir. Fakat forum tekniği konusunda pek bir bilgim yok. Nasıl oluyor bu dediğiniz?
Profiliniz: https://techolay.net/sosyal/uye/haso.28963/
Buraya atılan her bir mesajı da totaldeki bütçeye ekleyelim, teşekkür ederiz

Onaylıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim.Profiliniz: https://techolay.net/sosyal/uye/haso.28963/
Buraya atılan her bir mesajı da totaldeki bütçeye ekleyelim, teşekkür ederiz![]()
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde birisi başka forumda doğum gününde yapmış olduğu bir etkinlik ile beni mutlu etmişti. Etkinlikte, doğum günü olduğu için gelen her bir mesajı gün sonunda bir miktar para ile çarpıp bunu bir kuruma bağışlamıştı. Ben de böyle bir etkinlik yapmaya karar verdim.
Yarın, gün sonuna kadar sizden gelen her bir mesaj için ₺5 yardım yapacağım. Toplam miktarı ise ülkedeki birçok felakette gönüllü olarak görev alan ve gerek arama kurtarma olsun, gerek birçok insanı yardım faaliyetlerinde görev yapan "anda | eğitim araştırma yardımlaşma ve arama kurtarma derneği" bünyesindeki arama kurtarma ekibine bağışlayacağım.
Kesene bereket.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-