Spam engelleme performansı daha iyi bir mail servisi kullanabilirsiniz.

Yani şu an kullanmış olduğum mailden bunları engelleyemiyorum doğru mu anladım?

Bakacağım teşekkürler.

Gereksize düşüyor, spam sayılıyor mu bilmiyorum.

@hotmail.com

Hocam aynısı bana da olmuştu, üşenmeden hepsini tek tek engelleyip spam olarak bildirmiştim şu an yok sanırım.

Çok kez yaptım ama işe yaramadı, böylesine bir girişim görmemiştim asla durmuyor.

Zamanında aynı durum başıma geldi. Maalesef ne yapsanız da bu tarz olta mailleri hiçbir şekilde durmuyor ve gelmeye devam ediyor. Tek çözüm bu mail hesabını kalıcı olarak silmek. Sildikten sonra yeni bir mail hesabı açmanız daha iyi olacaktır. Kişisel kullanım için Yahoo, Outlook, Proton gibi mail uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Zamanında aynı durum başıma geldi. Maalesef ne yapsanız da bu tarz olta mailleri hiçbir şekilde durmuyor ve gelmeye devam ediyor. Tek çözüm bu mail hesabını kalıcı olarak silmek. Sildikten sonra yeni bir mail hesabı açmanız daha iyi olacaktır. Kişisel kullanım için Yahoo, Outlook, proton gibi mail uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Sanırım öyle yapacağım, gerçekten durmuyorlar. Teşekkür ederim.

Bir liste içerisine düştüğünüz için bunları yaşıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın, istediğiniz kadar engelleyin, yine de spam e-postaları gelmeye devam edecek. Yeni hesap açmak dışında yapabileceğiniz başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Yeni hesabınıza ek olarak bir alias oluşturursanız ve onu çoğu yerde kullanırsanız en azından bir daha başınıza geldiği zaman kolaylıkla silebilir ve yeni bir alias açabilirsiniz.