Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

995

Uzman
Arkadaşlar TikTok'ta görüyorum bana domatessiz dürüm yap çabuk diye ChatGPT de yapmaya çalışıyor. ChatGPT'ye yazan biraz atarlanıp domatessiz dürüm dedim halen domates görüyorum diye sert bir dille yazıyor ya o ChatGPT hangi ChatGPT? Paralıysa ücretsizi ona benzer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Böyle diyor.
Eki Görüntüle 47344

Bana sevimli örümcek çiz dedim. Fakat çizmedi bana böyle şeyler anlatıp duruyor.
Hocam videoda izlediğin arayüz böyle bir şeyse o normal ChatGPT değil DALL-E'dir. DALL-E de yanlış bilmiyorsam ücretli.

1000032742.webp

Dediğim gibi, ücretsiz alternatifleri vardır internette. Onlara bakabilirsin. Çoğu sign-up istiyor.
Tek domates değil mesela beyaz fare yap dedim gibi veya bana örümcekleri seveceğim şekilde yap dedim gibi gibi. O hangi ChatGPT hiç ChatGPT bilmiyorum ondan soruyorum hiç kullanmadım ama hoşuma gitti hangi ChatGPT nerede yapılıyor? @Yonga çok teşekkür ederim yazdığın için hangi sürüm olduğu fark etmez ben hiç ChatGPT kullanmadım fakat TikTok'ta videosunu görünce hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kendin dene hesap açıp. Ücretsiz olan iş görecek mi bak. Senin muhabbet sürümlük bir şey değil.
Domatesli dürüm resmi mi çizdiriyor? OpenAI'a ait DALL-E'yi tarif ediyorsun gibime geldi. Eğer oysa ücretsiz alternatiflerine bakabilirsin.
Böyle diyor.
IMG_20240517_123935.webp

Bana sevimli örümcek çiz dedim. Fakat çizmedi bana böyle şeyler anlatıp duruyor.

Çözüm
Hocam videoda izlediğin arayüz böyle bir şeyse o normal ChatGPT değil DALL-E'dir. DALL-E'de yanlış bilmiyorsam ücretli.

Eki Görüntüle 47345

Dediğim gibi, ücretsiz alternatifleri vardır internette. Onlara bakabilirsin. Çoğu sign-up istiyor.
Siz bulabilir misiniz ben nasıl bulacağım hiç bilmiyorum rica etsem bulabilir misiniz bana ücretsiz alternatiflerini evet anlattığım şey bu.