Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

995

Uzman
Arkadaşlar TikTok'ta görüyorum bana domatessiz dürüm yap çabuk diye ChatGPT de yapmaya çalışıyor. ChatGPT'ye yazan biraz atarlanıp domatessiz dürüm dedim halen domates görüyorum diye sert bir dille yazıyor ya o ChatGPT hangi ChatGPT? Paralıysa ücretsizi ona benzer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Böyle diyor.
Eki Görüntüle 47344

Bana sevimli örümcek çiz dedim. Fakat çizmedi bana böyle şeyler anlatıp duruyor.
Hocam videoda izlediğin arayüz böyle bir şeyse o normal ChatGPT değil DALL-E'dir. DALL-E de yanlış bilmiyorsam ücretli.

1000032742.webp

Dediğim gibi, ücretsiz alternatifleri vardır internette. Onlara bakabilirsin. Çoğu sign-up istiyor.
Çizim olduğunu belirtmemiştin. O özellik ChatGPT 4'te ve 4O'da var sadece.
Özür dilerim ben anlatamadım sanırım çizim olacak evet ücretli mi onlar? Nasıl geçiş yaparım yaparsam ücret mi ister?

Bu'da yapay zeka gibi mi kısıtlama ücret var mı hocam?

Copilot var, üstte hocam atmış. Starry. AI ve simplified da iyidir ama onlarda limit var sanırım.

Hocam:

Oturum açıp buradan yaptırabilirsiniz.
Peki hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için çok sağ olun. Copilot'u kullanacağım madelyn arkadaş ilk önerdiği için Copilot'u çözüm olarak onu işaretledim kusura bakmayın arkadaşlar tekrar sağ olun.