Sosyal medyayı kökünden kaldırıp yok edeceğim hayatımdan büyük ihtimal bu olay sonrasında. Yani bizim millet kadar her konuya vakıf, her konuya fikri olan, her konuda kesin karar veren görmedim. Oradaki insanların bile bu oldu, şu oldu diyemiyorken bizimkiler bir anda polis, asker, güvenlik konusunda aslan kesiliyor. Kimisi tiyatro der, kimisi hikaye, kimisi o yaptırdı bu yaptırdı. Yok niye çatı boşmuş yok fotoğraflar ayarlanmış, yok elinde jilet var mış, yok 125 metreden öyle atış mı olur muş, yok keskin nişancı göğsü es geçmez direkt kafaya atmazmış bak sen emekli özel kuvvetlerin rambosu. Yani bizimkilerin yüksek zekasına ve olay çözmesine suikast beğendiremiyoruz. Benim bu durumdan anladığım bu.

Sosyal medya çöptür. Batının çıkarttığı bir şeydi ve son yıllarda amacını yitirmiş bir toksik medyası haline gelmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medya çöptür. Batının çıkarttığı bir şeydi ve son yıllarda amacını yitirmiş bir toksik medyası haline gelmiştir.
7 seneyi doldurdum kullandığım yoktu aslında, Twitter'da sadece haber için geziniyorum. Fakat yorumlar, gündemde yazılanlar ciddi anlamda sinir bozdu. Onun için bile kullanmayacağım gibi artık.

Başkanlık hayırlı olsun. Amerika bir Kılıçdaroğlu dönemini tattı. Türkiye'nin başına gelmez umarım.

Ya çok güzel bir nişancıları var ya da çok kötü bir nişancıları var :)
AR15 tipi silahla 100 metre ötedeki adamı 4-5 metrelik bina üzerinden daha iyi şekilde vurabiliyorsanız buyurun. Ödül koyardım da azmettirdi diye içeri atarlar.

Başkanlık hayırlı olsun. Amerika bir Kılıçdaroğlu dönemini tattı. Türkiye'nin başına gelmez umarım.

AR15 tipi silahla 100 metre ötedeki adamı 4-5 metrelik bina üzerinden daha iyi şekilde vurabiliyorsanız buyurun. Ödül koyardım da azmettirdi diye içeri atarlar.
Demek istediğimi anlamamışsın, ben de sana ekstra açıklamak için uğraşmayacağım anladığınla kalabilirsin.

Ustaca hazırlanmış bir şey olsa devlet öldürmek istedi veya kendisi kampanyaya yardımı olur diye sahte bir suikast düzenledi diye düşünebilirdi ama bu durumda imkansız. Çok riskliden bile öte bir risk var. Biden gibi manken taklidi yapsa, bu iş için çok daha uygun bir silah olsa eyvallah.

AR-15 tipi ile İmkansız diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. 20 yaşında normal bir vatandaş gibi duruyor. Elindeki silahta o kadar ekipman olduğu belli değil. Çevrede o kadar güvenlik önlemi var. Yok denecek kadar az bina var, açık alan. Bu da atıştan çok kısa süre önce çatıya çıktığı anlamına geliyor. Trump, Biden gibi robot değil. Sadece alt çenesini oynatarak konuşmuyor. Adam sağına soluna dönüyor.

Gidip silah incelemesi yapan adamla kıyaslayana bence de iyi forumlar 🙃